嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-14 22:57 發表   
: p+ V- t. J7 c3 V會唔會攪到有漬架?
8 ~. s& J0 K; l1 h7 @# O  @7 T即時洗返乾淨就可以

有無用m巾玩

有無用m巾玩

引用:
原帖由 dennisping 於 2014-7-29 17:34 發表   
5 Q5 U0 L+ l" e7 h9 N# @% v$ t有無用m巾玩
4 K+ U* r% N% b* f% O7 a
細個未自己買衫果時就偷媽咪既m巾射,宜家通常都用平底底直接射。

成套著晒打先正!!!!!!!

這很棒!!!!

回復 1# kingphone 的帖子

我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-1-18 14:12 發表   ) |+ ]8 Y" F1 g. l2 M( z
我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙
% P& D6 o1 {, a# c6 P7 F- M8 t0 h, ~有時忍唔住射咗,
! q1 I9 p. n( \8 u但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.

刺激,多謝分享。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 20:22 發表   
& M, E" i( _7 N" C
0 H. z, a; [  }" _2 Q. k/ o# b" a有時忍唔住射咗,' U7 S7 X) j; j: k& ~# @+ c" Z
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.
; [1 p0 A& q" B' O9 r

% O# I0 h8 {' g6 D試下搵條校裙專係用黎射! w2 g9 ?* g6 ^" i4 N4 A+ b% C
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘

引用:
原帖由 131072 於 2015-1-25 15:46 發表   + X  e6 p( X! `5 s" [4 g

7 Q1 X6 G2 L  g% B5 h; t2 x2 }
! r/ X4 U: F7 T! S0 u試下搵條校裙專係用黎射* ]" |8 z" R; B" }
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘
2 J; W! z  Z% u9 j- V- O4 _8 \都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-25 19:24 發表   ' o! z' Q/ [; a) J! n

2 I  J3 e8 b, F5 T7 X都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.
7 W7 v4 Y+ T* q2 K" E- ~
5 t6 l$ t: J( V
我有PE褲係射完唔會洗 由得自己乾..
7 c( Q/ H$ e8 R! U- j4 ?乾左再著黎射 黑色PE褲射到褲入面白色一達達, ]1 r# s1 o9 A( Z$ `' l. H

# \+ j; R! K+ s' z. g見到條褲甘多戰績我會好興奮
+ c6 ]2 ]8 e3 Z好似同人玩完好多場黎甘
6 V4 X) J* P+ Z5 Z% g# t9 k
5 r1 c& o6 D$ B當然太耐有味 都係會羅去洗既

雖然會好hi 但係好難洗呀

超級難洗

好難洗咖喎

回復 1# kingphone 的帖子

好美啊

唔,睇黎我都要買番套看下門口

好性感

睇落幾爽
大家好

引用:
原帖由 wuyiyan 於 2016-4-22 19:11 發表   
/ m* b+ X% c8 v' m. w8 n& x睇落幾爽
9 f% Y- Q! o9 F+ c2 l! x- f' K
爽架