嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   , w0 y; e' f  Q! w/ m5 N+ c: q
; _+ n1 u3 i( M. t
唔知呀!
8 a  `( E, l  _4 t' w一向都係咁樣洗.
7 A/ v" A  u4 O& Q0 l3 w) J# m" `1 U7 v
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
$ S4 w5 W: Y3 ?+ J$ _9 f0 {% M旗袍要傳統的那種才有感覺
4 S7 d9 b+ I/ [1 O* k/ b* n! U! k# K) o( Q% P" f3 y
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
* I9 q2 f2 o$ H: F& o  Q! K- n& W7 p- S( Z6 F4 e8 o4 s2 k; x
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   3 y; ]& t. ?% I, Z
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!) n* u9 [6 Y: ]0 {9 l. D3 b
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
2 z2 B- Y  c. x' H+ A; g$ X你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片  Y- m- s  W5 r
4 K$ m1 l' ]. F$ P
, O1 s/ X! n, L6 d) z: f' A" q4 z! _真係好hi呀!

我也會這樣做!!
0 T( X0 X( P) K5 l& ^: _( E可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
- x5 B$ I7 k# u3 G你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片1 I& _: c) B: q) p. c# t# v3 K

1 x% i" }  b) g  I) s
2 I% ^; P( Q( @5 m8 H' T人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
/ z+ E, m9 L# d
# N/ Y. a- ^" w8 D5 j; `6 a套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
# U% T5 l4 S6 u; }4 T不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
0 j& S2 z$ z) f/ f: G我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
8 w) b! \8 }( |! X
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表     T0 H" g+ J. k( `" F+ ^+ E5 H+ h
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
( A+ ^# F+ j. T
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服! L0 |% }& i% q$ {9 t% |
我會日日都射) l( A( K; b" h2 I% |; g9 n
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
6 u7 {* J! e) X5 ?. s  ^2 S著埋女同學的白襪就超爽
: D7 ]* M/ @) A% |
% I* `4 f& _& }" U我鐘意校服咋~~~