嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片2 n3 F8 [9 S" d, @
$ B# O2 G3 q& W/ r6 U( k" N% s
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d % c: p/ A& ]2 h' R, K2 C

% T2 u5 o0 x/ J& h3 h要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
8 Y# v! U; O$ i- a3 Q& V/ n  a) D9 N2 L3 M9 H8 M2 u8 v0 W
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,2 w; R! O4 n) b
' h$ c6 k8 v0 u! D5 q
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
$ r; Q3 H7 v: C( y; B+ P) d, b$ {
% |9 n  [/ e0 f. p/ P之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
" D6 m7 m3 i& n) t' a7 g
( b8 q+ U' N3 f用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
( L5 p$ r: z$ A! D# A% {9 u2 X$ w
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
. B& q( t! r1 `6 \* {& ^. o/ n+ ]  _0 `/ n9 ]
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!
5 W% f1 K+ R, O4 y, y+ B6 ]; e, p$ G6 ?5 E" p9 S5 l
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!' O6 a* Z; D; K6 s% u4 j

; e5 g! D: H# [6 b3 i[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
2 P  T, i) ^" Y* c; s. o: b得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
5 t: [+ b# ?6 P2 ^) H6 g7 R6 I5 N' z7 s
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d % f- E% K3 C- M

: @: X* @- J2 |要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢/ I; B9 }" U5 h0 r9 v$ m$ g
4 y) V0 ?7 k$ d+ R* f" n2 W
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,/ Z- g8 j- h; p6 c, ?+ y

N* c; W2 I7 e1 n著住瀨尿會漏水,又 ...
8 e$ c6 g  J2 \. @, S# i3 h$ z, c$ _& D0 O& x# p$ q( _
我用M SIZE,
- I1 b7 n( G: A3 R& U! I0 N3 w" pAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
% |( C: r& X( {. \: K5 u6 z$ W而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
5 F5 B4 N0 I9 k
3 b4 `# N% b2 q4 Q6 A. f! F

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
( O( R) z6 Q9 ^1 P5 k: \0 X. B
, N* M5 z6 |+ g' d4 l# V! r" Z% Q# ], ?6 j/ z3 }* n
我用M SIZE,
0 L( H* u4 \$ K& ~Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯5 f" Y8 r: n8 p- E/ b) x7 m
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
! h! f8 d/ l3 L$ ^4 U) V" N- V* ?( J
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
/ q: _  R3 u1 C& O& O
2 Q" H, s% t. g& F; V4 K' R
( m1 l( o9 |. B& d5 [( M" M
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨....../ L3 N/ |$ ~3 e# d% b
呢個星期都只好包TENA.......
- C* o- K* C' C* ]; S1 F6 C1 X過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   + B' |" [5 U) _! n/ F) v
* i; c5 r* {& P2 ]% l6 }

# L# `( l& g1 y+ \8 a0 W7 b
" x  P4 q7 E- U6 q- T1 {$ r: w9 A屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
! p+ D0 }1 z, j; a呢個星期都只好包TENA.......# v: ^; y( m6 u
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
% @6 n! u5 u6 O4 K  {5 g你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   9 O- _* n: P$ a% O
1 e8 ?. U8 D; j- C  v7 I0 I
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
2 R) [( g+ R$ B" W* K: _. `, n; L
. j/ c2 D1 M& c6 K- k; G7 F# s3 ~問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
% I% g6 c3 j# r' _& `, i: v: dTena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
; z; ?9 b0 S) e( l
可惜香港買唔到膠面,
: w8 A* T8 {+ n, X; {# z: Q6 d( \棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,+ e! K' \: d& ~

# w( _) `5 W# S$ L買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短' K9 N, n9 W+ k5 i# `* |1 X

, L) Y* V; F4 N' N- Z8 u% R又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
+ ^+ v: q* n. @- @  ?! c. [" A8 m你地會落街買?
5 f5 @  Q. e& Q
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   4 }' K2 b& }/ H
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
4 |7 H; D# D3 M# D  q( o
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
5 Z5 i8 v* u1 i. G. S你地會落街買?
* M# T/ w8 T" {
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   ( w4 u! `/ l  u) z9 }
Where? What websites
4 x5 l( {; R: l! c) r/ g( e! K- u6 Y' Z  N3 w
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到1 m6 [+ x3 ~: H/ c! w* x
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   + w1 n1 Q( u  i+ i! U
3 v5 `, K/ R; Z
可惜香港買唔到膠面,
7 u. z# d1 t" L# X棉柔都係唔係我杯茶
- ^' T* y$ x' n; @- m! N! j# j$ G: S
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...

最近訪問的版塊