嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
/ S0 U$ B; ^* h$ J! I* k
; k0 \* V0 T8 F7 |6 K唔知呀!
1 k2 R4 p% {, v1 z8 N$ M0 D一向都係咁樣洗.
  d, @* x& B* v5 M
; I1 Y6 S/ e) \8 `: S1 r1 q( x/ J0 a
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   ; R+ f  e7 I$ G4 \  A
旗袍要傳統的那種才有感覺
- o/ c# d5 O0 q2 g* @$ j

/ [# y( {0 B. Y) J( C  N即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
4 Q2 r! A. s$ @8 d% r; }2 ~% x8 H' f) ^7 d' r! ]
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   6 }" z- Z$ m1 v. L
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!) u4 K7 I' Q( _3 g7 p( l" u
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   ' x) f+ R. V1 y# H: H: T- b9 N# Q
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片* I. T" Z/ i1 j" f

) P) j4 K: z( j/ R5 d  Q
5 M1 u" r8 ^( V" A2 i真係好hi呀!

我也會這樣做!!
& p0 b- J1 L1 k* C( [; ?可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表     y, i' R2 N8 U
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
' b7 R3 l3 @! t, O1 q+ Q3 H9 N6 g# T: R+ f0 H5 J8 X
* f6 \8 B5 Y! r  m  C
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   5 t/ q- j3 z& b# D

1 r- \, H9 a7 I( o套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。; X9 I3 H0 W- W6 [3 V- m8 c+ s# @
不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
) s( n" h; O0 I: ?2 G3 X) p我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
$ ?2 I7 A. X& j8 C* b
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   8 M' z1 F% ^8 `  S4 }: U
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
: h( n9 E9 A1 @
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服
& ]# I1 h/ N) s4 k$ ~0 T( J我會日日都射
! e5 j% J( n7 ]9 D但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
* x5 X% j3 Y4 w5 ~. i著埋女同學的白襪就超爽
5 }) Q( E8 ~$ Q5 b* j" O5 z

, s* L9 x9 C( i! ^% D我鐘意校服咋~~~