嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!; E1 U0 @1 K, z0 m; a) v  N3 w

7 F% `# }6 }8 _4 k7 V另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   * Q9 y% A% O4 ~! w( I0 J
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!- J; x& D0 v* p$ E3 E& m

6 g7 r2 ^( h2 ]另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
# y7 c: h5 H  j7 y4 U
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,* h8 ]1 N4 ^/ ~4 x0 C2 d
但化妝最大問題係眼眉( i9 h6 s! [. U0 d
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清0 @1 u+ @/ M8 V6 `0 C+ e
要修眉就要cut眉毛
3 ^& Y6 |3 V$ t( n個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢$ n* e0 Y! ~+ H' F: @& w
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
, h' g4 q; J* f/ g) w點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
2 a* n6 I3 ^- M& D% n: Q2 W我都學緊化妝,,,,,,,4 P7 y+ I; y6 ]# \- u6 K; L" o4 B; M
但化妝最大問題係眼眉
8 G5 j! [) Y' a% A, `假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
6 O. x2 I  r/ i$ ^6 G) f$ K要修眉就要cut眉毛2 H3 i; _' S( f$ P
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢; E4 S3 \# O0 g) M3 p
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
8 P% ~; d2 M4 t9 S點答呢
4 [3 d* u9 C6 S5 [3 d2 e頭髮長左厚左都要修啦8 O* S& d" v0 c! |4 |! P4 {3 i) a
鬚長左都要剃啦) `6 W" A) b0 m$ h" z  b3 L
何況眉毛$ q( V0 W7 v, B8 N
大把人修眉啦/ ~: `  {) y1 y# H- m  b8 G
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   4 t: N8 }7 X# \( ^" O+ Z
我都學緊化妝,,,,,,,1 J3 _- g9 [9 c/ L- ], _. ?, C
但化妝最大問題係眼眉* h( D) u& M% p, M' t
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清. s& I  k8 e1 ?1 o, T) E
要修眉就要cut眉毛/ V, q7 v& P& X7 U% R& T  d8 Z
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢. y/ g% Z+ N( w& s7 I/ E
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉. ]5 G* S: f, ~2 A% j3 [
點答呢
cut眉毛唔想人知
) G4 N; o8 p$ K: ~! `6 u& i最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   , \8 \: Y; [) p
cut眉毛唔想人知
2 j% M( u0 k) q$ j8 b最好每日少少咁CUT
( w# i  Y$ ~, e& T
仲要記得要小心d: |2 R# I0 @# C: H( ?+ C( n% ]
好似我咁一下重手左唔見左忽
; I. g, d! W3 p7 _& L) Z" \想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
: @7 A3 A7 X! D+ l8 y2 u5 P* p
9 V; I0 i* [% Z終於有人講野似返人話了
' m; V+ S3 X# M7 X- F% o1 _- Y, \3 F& g4 C7 j: ?. h$ b
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma . N* ?1 y* P4 h
咁強勁??# O1 o/ q  c6 J7 s! c% E$ G
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!( }( y1 }  v; G% F/ ^7 U/ G/ B$ o
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
' {8 t- T9 ~& y; h, f, p6 m
- d( V0 f( J+ ^4 t  A; ]跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
% ]+ {- {4 S, u& a/ S# C5 R" U唔知點解& g9 }1 E5 R" M7 o- C! B
我一望到個title
# P) d/ n$ @8 N6 h4 l即刻諗起樓主
4 o! W4 j2 d+ k# W- t" V
心儀大叔