嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   ; r( b( }! J: V0 O1 N
, @4 s+ X% C8 G, q0 T
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
9 {- S: B. k; ]$ U' @9 }) V0 N女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
7 @5 P2 s4 Z: H( ~+ |. [0 ~1 x  [8 G  i( [0 v3 b$ o, ^% q6 K
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   $ l/ T2 C3 @* H' B

- v, l" F( N* c, t" k其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三) T- Z* x+ S/ H7 s8 c5 t4 N
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
8 g" r) Q- c0 U' E* y( g) q
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   , C  W8 V& _, e$ V
/ ]$ B7 `$ O& R" ^; j( F' o, a  z4 E2 H
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
! [7 C* w) B# u% l
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
2 Z3 y% ~" b2 ]0 T我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
  f/ F4 M' E: O* aBetter wash it now!!!
/ \0 s  {' d) |/ v% }- y
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
$ f# L  r7 B' J' D3 p# J8 a, Y3 Q3 k: X' q
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
, y" t- H+ M$ g: J& S* u6 u: {2 R我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
0 T( R$ x, C" n$ T7 Q6 Z% ]; v) \4 B嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
) _( n% F7 s$ l) D' E  ?是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
' I0 O4 h) U7 j+ ]9 f4 W
- a4 w: N/ a: l! F: {嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?  w4 U& x, Q' s. }6 V9 L! Q5 f
是的話用app縮細一啲就可以了。
. R9 b& ~( m/ `% D我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   0 I6 ]+ B% T% Y7 K! ^( O
% _) L# C3 v$ V; _; d$ N* s
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
2 m/ h4 c; `* b8 z- V5 P
相片size大約900幾 x 500幾0 W0 B- R) a, C# w/ C$ W
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   $ F7 E9 t3 w/ c7 ]

2 g6 G$ @7 f$ M4 l4 [& {& ?; Y相片size大約900幾 x 500幾
$ _/ \* Q* r8 P/ V. U我是用images easy resizer
' h4 v  f* S8 n( o" z5 }
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
# S) ^# a3 Z: r" l& V
0 x' d# i% B' Q' i6 W你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
8 }! d7 P+ R" {' I我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,8 \$ G, N* q3 Q: j7 _* J) N5 V
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
2 A+ v0 P8 f" W; J7 ?8 n- ~1 `$ U; ~# b2 P* S& _" W* B
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
' R3 B% o9 T* u% W6 {) b# X有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
9 x9 q8 G+ k( N# I6 k1 p* b. w* }( q3 C/ ]
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
' F+ N  }8 F/ Q' x* W) Z. V  u3 v* U$ j% U# H# k: E7 u8 c
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
4 O0 z- ]! y3 _; g- X& a) V唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   # ^& \9 z( o$ X
6 u+ ^" W" b" z6 I* X& |
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞8 Y4 C. C" U& F& g: P$ r
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
$ m; |: }$ ^. _: v又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   6 Q& ], _. d0 U9 A# G; y! C) L
我會唔捨得整污糟d 校裙
3 S. H. a4 `5 ~( \  }洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   ; G6 N  t, |4 a' r) A8 [
you are so lucky with a nice gf
! s8 E' F2 m8 g- z0 u Thank you

咁刺激