嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片" h1 B3 O7 A0 z! z/ y2 G

4 g  A" ]1 g  m我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 6 f3 N3 p6 i6 _$ e4 R- z/ V
7 L% [: S: w  s: U0 H; ~0 G+ R/ x6 s
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
2 V0 J$ S9 U; H1 V) B9 O
" A* o: Z$ k+ X8 l- g我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,! E' f# H9 K2 ]- N; |- l
8 b$ N' F! s* z
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
9 l+ ?6 \8 m9 @& `' [. h: _* T' d7 a
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水, k4 F2 u- L7 G6 q! t8 W

. [' {. ?( g1 A$ H: C( c9 K用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
9 `+ o4 N0 C5 b1 U, t& m% s
' l  w9 k9 ]: Q9 M  C# vTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家4 D+ r; ]8 O; V0 l7 Y

1 W! f1 R) O  }& f最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!6 f: u' K$ Q' T; W

# ~# J5 J9 O9 r% s8 N我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!
! E* E5 P! F% d( l( v0 L4 k: y
- s' ^& \7 ?4 T% z# D- Z[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
( O: ?; g: _: _: C/ ?; L得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
' c- h5 F0 c2 ^
# A$ u  J! b% ]1 M* w我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d - o8 m0 ~/ q* r* c+ `3 U

. v* p, e3 e& ^' c) C% N要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢) \9 B9 P# @$ J/ t+ j+ H

2 A) Q/ D$ A, X7 u1 [: R* f我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,$ G4 \8 z/ b: o& C' G& G; H  ^

1 y4 [  E5 p3 Y著住瀨尿會漏水,又 ...
8 P9 K+ ~0 K# q9 [& v% N- m. g* |& C; }  h
我用M SIZE,8 h7 d4 C4 X+ a0 R
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯. L/ r' X$ C' {- H  e* s
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
1 U9 r  S) Q8 @$ l
7 g2 ~: [' O* ]- d% ~, {3 |

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
  p" E' q2 {. ~! y% u6 w7 P4 G; t4 b8 @: }

8 Z9 F& O; S. Y% p3 \1 G5 W我用M SIZE,
, O. [" k3 K1 @) z( |; A9 _/ e/ N& SAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
4 H4 Q0 S1 j& `' H2 t而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
3 c7 o: E' h8 c$ H% r8 H4 x1 ~; M/ l  R; T7 Z
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
, l$ v' T  q: c3 Z6 {- A- p) t. d4 z# p' s+ a  p) y: G; k

( t, r$ T9 c* R9 R屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
5 u4 P$ g3 t' ^7 c! _呢個星期都只好包TENA.......
8 l: q% T6 n0 {過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
4 l: o- `" {" R: \+ P$ d
3 p2 w+ o0 L. L6 W% D" D& ^$ |, f' c* s8 o
% i! C: D1 H; f
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......! Z8 L, s3 ]7 Z$ @4 F2 P9 y! c' D
呢個星期都只好包TENA.......
; E7 x( S1 G7 \  p過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
2 u" ^. u; U! F  L, q; f  @1 G
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   , n9 L: h& ^) A4 E/ f) J9 W

5 r6 m, @" U% o% J! n你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
0 m2 ^6 `5 C5 b- O  r8 v
) u1 y2 o- a) Q  ~
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   + m* b$ c% h- J7 _: L* p1 Q, u# q
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
# L4 |2 [+ H, y, e' s+ k: ~可惜香港買唔到膠面,
8 ^# l) |3 o; e棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,* x$ v3 R. O2 W; P5 _- l. W7 [7 }

( @% r8 @/ ^- U& @買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
# r9 O: ~% x; Z2 \
0 R3 h4 G& g5 s8 R3 r! g1 u' r: }又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   % S  w6 a7 k. R0 E$ {6 j
你地會落街買?
$ N8 e& x, d7 y9 m, G( \我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   4 S. p$ Q/ {" e6 c. f; ^/ u1 w0 ^
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
+ ]  @: Y5 x9 J淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   0 z; W! z8 a  T4 S
你地會落街買?
8 N+ C  I  z) n( c1 r8 Y7 [
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   9 `, n8 O) C2 ^5 p( K) @. ]
Where? What websites
: i) h) }& e8 f6 K1 ~% }, l: ~& Q) F( p% A& D6 l& T
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到, Z6 C0 d5 L: |6 b/ }$ r& p7 m' Y
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
2 x8 |1 ~1 X+ I6 Z3 U0 N
5 f& b0 ^) X4 V0 R) _可惜香港買唔到膠面,+ t1 [! n4 @- w3 Z, d% @! ^
棉柔都係唔係我杯茶
# ~3 \; ~$ z1 @) I" H% o2 y# |. w: M3 s  d4 r' w
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...

最近訪問的版塊