嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,3 @: E* r7 p. h
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏# M1 ^: X$ P5 P" S
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~9 X6 w7 r# w. r5 `7 }
7 y' I5 h2 ~. }+ Y. I. r
2 k; N: i6 y' _- J3 V& z- m7 _. b
7 ~% K, U7 R2 e1 z* L& r# i+ L

3 Q- }, k  A" n: R* g0 r
& E2 @( a& I+ ^6 L* {

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   1 {5 A! E' c1 N
乖啦!唔好郁.幫你換尿片
/ Q9 o  I) {" P& M' ?$ u
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   
5 f/ e3 O; g7 ?8 M
& ?- g! j- p( b4 F好濕丫,快的幫我換片片
/ Y& U& k7 ]7 l: U打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
. j3 a2 @- Y: S! ^# A/ _  Y
8 b6 }% ?- o3 B) E( E5 x打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
0 _% p) {3 ~& V0 ~8 Z5 |  X( _
9 U3 ?! ~" s8 |1 O8 M- {# x
( {) o3 D9 @+ a; \5 g3 s做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   
0 d  |, Z1 W' A2 r0 m  e" ~因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
  F8 f5 Q4 A% u# L1 U( v' ^! l1 C
8 X8 |+ e% ]1 G! m

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   
0 F  o, F" T% C4 f0 j) I+ J9 l' c濕得好平均,不怕漏
- \9 B2 r& K5 F" c% P) o5 _
8 b7 @; a2 |6 @# A

, F' W0 p) b4 d9 a係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   - |8 h, A  O6 W8 g0 H
其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,: v( q. ]- X! U8 P3 O2 \
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
2 v0 s7 \) z; A% n0 f1 [早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~+ C/ t# ~6 {( v) k
& {' z2 \* y  c. ]0 c9 g
http: ...
4 Q$ h' E- X9 g! J( L* n
) b* Z0 q0 L+ ^包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?0 _: B( F# _- Q0 r! n$ I' W: S
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   ; t- o. w2 s5 P2 i; N3 m
$ s, S( F, p) ^, b
6 N7 C) r0 }1 k! b  T; D* d9 r( F
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
5 Z+ A5 r# R" ]! H0 S聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
9 h! r6 |  c! L+ _! m去德國試過,會問有的咩,2 W) N) q4 S- ~
答左尿片仲會伸手入去摸下確認。

最近訪問的版塊