嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

返來現實吧一!不要幻想過頭!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係令人羨慕4 x" q) I% ^3 t8 h0 e& t7 q6 L
可以女裝返工

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   
9 l4 z  y: ^8 P4 w% O
; i; F: t" `0 E胸係真?
; v0 W7 |6 x9 |/ s0 m
7 x8 H  S2 ]6 d) x, o. d
真胸 ?3 `6 @5 F) G; z' X' M
  [% C2 D0 e, d* i, _
下身都好 瘦,著裙,褲 都 靚 。
享受 一分一秒的 CD

羨慕ing。* X5 R# U/ L) b
好奇係返咩工?

羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   
6 H, g, [2 M6 G) M4 Q$ q0 g6 N# C. E; Z: v; g3 B8 [! X; l' ^
胸係真?
平時返工用假胸,出於方便0 y5 w7 P5 _9 C7 \* {8 p
但要穿得比較暴露當然擠胸
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 seasonlo 於 2019-1-4 15:45 發表   ' e- v: l8 t; o( d3 N, `3 E1 ^
羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我
& B  ^- m- F$ n* U2 w' x/ H我係純變裝,化是妝都係個正常樣
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表   
2 M. P$ A) B, v! p7 m# P公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我# [" O5 @# M$ V, [' P1 D/ M
我係純變裝,化是妝都係個正常樣
: }1 f. A6 I! b) ?+ |& f# w
. y/ n) V( M1 ?. G合伙人是 中年男子 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表   
% I8 g+ {" y) k2 ^8 y公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我, r$ D/ P. m% e
我係純變裝,化是妝都係個正常樣
4 W& Y. R  p& n
: J+ z8 O: h$ z' p. I. R" X! u6 w
% f$ |5 P9 M- D! o: b7 P5 Z3 b咁樣已經好令人羨慕

What a lucky girl, it is only a dream for others!

覺得樓主好幸福 可遇不可求

樓主真幸福了!
情色免問,謝謝。

冇食藥,即係應該冇廁所紙,我反而有興趣知你平時點去洗手間,細公司可能男女共融,咁例如中午出街食Lunch,早晚返工同放工呢,在朋友社交圈子裡也是女裝嗎?平常頭髮如何打理?呢啲都係希望想女裝生活既姊妹需要解決既問題,希望樓主分享下!

好羨慕呀,每日都可以著絲襪高跟鞋返工,仲可以襯唔同既裙。。。- g# T& m3 x! C3 k" U
. g+ }1 v: ?4 w% U# C: R
係呢,其他同事有無點呀?即係好奇撩下妳咁?
5 ~# z% f* o& m" L) r! D& t6 h; D5 O3 z

回復 17# ckk49 的帖子

黑絲窄裙高跟很漂亮

很令人羨慕哦, 謝謝分享

真好 可以女裝返工

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   0 M5 S& H" C6 A, y
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
& h! H$ k: \- H7 {8 ]" X5 W1 i
如果我係你,一定會整指甲同帶耳環

小妹著絲襪落街已經面紅,如果可以返工實爽