嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
3 K3 j9 p4 Y. K1 ]1 w8 a我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
% L; ?  i7 d/ E) Z著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?* z. \  x8 o' i  v  s2 r! l$ h, B
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
6 M# e/ R. D; D* K  `9 b又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
: z; P# v) T4 J* F8 T  O3 Q. f2 Q9 m9 ~9 U

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
4 U$ B9 l. s" C# r我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
7 k6 F- v' ~5 I. ]/ w$ W& p
系呀!9 b: L( M2 m2 R5 w1 T
之後順便射埋囉
0 f# |' K; T! o" d8 @: @

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
& T* y  I7 n  H, @' o" d5 J$ H; Q我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
5 O* Q* S/ r( a6 A2 a唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾* k$ E$ V( ]7 P0 M
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
7 v, e/ T5 M/ w
我直接曬出窗口,明天一早收返.9 I: z. E4 u4 y5 D" n5 t  J; d

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   8 G2 f* }. Q. j7 C" r& r
嘩,校服濕透好誘人
$ O1 z: i( f4 K哈哈!
& L0 I- @% n" [

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
$ \1 X+ g$ e. N) O+ P3 _* H: T! ^件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   * X0 k; Q$ L5 F' I& Q
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
' I! [- b& X& M; U  h件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
# q$ `. m7 E* h5 l
無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   3 {& _) @5 h. \. \$ A
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?0 s! [; U; N# q& p. M* ?
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
2 o1 N1 b+ C" p( q& t3 V" k5 \6 S% @又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
' H; C! ?0 R, A4 c' U5 [, t2 u+ I) L. T" `: c: S
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   
5 I5 |8 Y7 T. E4 y" Q著埋吊帶底裙會正D
$ [' D7 j7 r) p. R, D9 `: E" s
咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   & \4 q; V; c5 v" s& J# x, h9 r8 ^3 z
1 g6 w  w2 t( H) U
無錯
8 B8 c/ Q& F  ]8 u$ j# s* y
1 G* M( ]* X0 D) S( Q: B5 a- w- {

. X! _# A) t* p跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   4 N3 g- e5 I) s- b: V0 j1 J0 _* ^
5 p4 j% Y! s! Z  D' m' a3 v

$ ?, p+ z- [% _# o8 `! N( P. I( d$ O  L: O; K9 u2 \- S9 Q1 [
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
( [# |; d1 L& k& G- g" h& R咁又無咁易發燒嘅4 t  U/ P4 X: D! D% p; c

學妹出浴照......

好正
' i3 Q) r* p* g: @) @有機會試下

最近訪問的版塊