嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服
5 B) P$ U- W2 w但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
) ~/ ]6 G) l5 e各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
; e: w& P. d5 x+ P0 \# Z8 h三套校裙你會點用?會不會賣?
+ F9 C7 @8 [+ o! u
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
9 i* C/ f% W* H$ j0 K
0 _( a9 K/ b; m/ W' f4 W& m0 ]自己著住來撕爛都一樣咁正!
: e2 \+ O5 @( o  M; u1 u
3 _! ~& ^3 P. t) T* v
$ `& ?& k8 o! l* _5 h你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.  t  L% I+ }- }
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   0 B' ~6 h+ N8 q0 P' O
唔用就應該送俾人
& e+ e; }* f: k* ~
* ?0 }2 f! b; ], P諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   
" X( \- ]( I+ q- T1 R" W做乜咁晒野....
: y* d: F0 R$ r/ z1 C  l) R& t( t% G6 v) g+ v% g, ~
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   ) X2 g; S) k; @
因咩事要咁做呢???
. h, M' S; q, ]
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   5 [# t( s- u9 b) G% n& I; F' ]
撕爛不如益人
2 I# {' s$ t6 J  |: F3 g1 Q) w
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   + p, |* F3 P$ l$ a. N0 ~: i
好像很浪費喔4 f. z7 Q- ]: d- E
撕掉?
/ m2 V8 {9 e# o& |7 b
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
- p% D6 _. M2 }3 e點解~~~~~~~~~~
. r# o( P' }- D3 v' G* {& [
7 X* z9 x  V4 T. g' Z8 M& A為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   % Y, Q/ }, \- K' ^5 P: H" I
同自己玩SM...?
7 G( ^, O# F8 ^! \$ i; p
都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   , g) `" Q/ T4 E! \! B
雖然我都唔會整爛啲校服
! R9 k+ H8 Z6 X& Z/ B但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
* C3 X$ u! Q9 L+ F' v0 o6 p3 O各有愛好
2 H! T1 K/ _$ P. N2 s, ?. R
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
) {: }$ J. N& W, c5 D, E2 \  ~* d; j( P- ?

" ?: n" c+ |2 A4 c. P3 J; g
+ R) \9 \/ n# Y" g5 L1 B7 L你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
% i1 v* A! t: K. `5 R# p7 |有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   9 s% Q- T6 F. C0 I7 F* _7 B0 y  x
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.4 `" {+ F/ M) J6 n& j" Z
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
2 T' p- r# s8 w. F, S6 t% R; v
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
( y7 V- \. G* e0 S係咪用界刀界嗎?
7 H; u3 ~* G. F, k* |
乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   3 F$ R+ v5 ~2 J# B
a bit waste bor
5 m7 I6 a+ P  c8 O& T
有D啦!# P, u9 D2 K7 ?! J+ J/ E) B
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   & O: u& a$ t' X+ o
9 G$ T$ \3 c3 b& M
講得無錯!
$ M* i4 A  ^, f7 M) _  ?% e

% O7 z8 w0 |+ P' Z  P- m雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~