嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 0 Y( ^: N! g0 q* v
. v, A7 e  h1 i+ s! D8 j5 N0 `$ Z- o
5 T, _/ o1 G; p) K  m; l2 k& p
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
! f" }0 S; ?( y; f: T- {" o2 ?  A你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦! |3 |! O9 b' C/ u% L9 Z! m% S
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,. K, P- n2 M+ A0 v  J
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...  K5 \$ m1 W  I
應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表
. F7 K8 E6 a4 }, g......上智高年班我有興趣
% D) R3 \& H2 |- {* ^2 y" i! s我對上智低高年級都有興趣
( }- F# q) Y, W$ c4 |可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?4 W' i  V, Q# p
我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表 " |4 }( s/ s' I1 \. s3 q
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
' T/ z) f, S3 C( V要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,4 c% q& K1 V2 W& ?8 v- {" h- b
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
1 H: W& @9 |, |& a應該可以. ...
" @$ q9 P  s5 U2 Q) \9 s% j& k係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表 : N# Q% k- a$ [; A. V4 `
; d+ |6 y, E5 s' _
我對上智低高年級都有興趣
& p$ u/ w  t3 ]9 K+ c* x! o; W" @可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
% l' o) b0 K; G- Z1 ?$ j1 a6 t  `9 W9 a! ]8 ~
3 ^6 v: D, ^0 @3 @0 s7 u  m& F4 x1 J- x
" F/ D/ B: k" d' w1 h8 H  D1 ^
應該係歐美吧。* j) a( R, _8 o/ f) z
即係話歐美係有上智的高年級校服賣?, M. z, C0 r' m% w
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 0 s0 w4 N9 _2 F0 Y  Q# C+ n
8 {: O7 P; ]" O' p! I2 W1 A
係咪先? 我有興趣喎
$ d5 n  c5 K: l$ Y

% [" p# K" H' L) ]7 j
! m. {  V/ c" I4 d1 _有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
  a; I) ~4 {0 s. U* r3 c: S3 o* ?8 S7 O, Y9 A

4 H! a; y7 T/ E5 T" n' _5 X- x  l
有得訂我都想訂埋一份。
! N, I# Z, z9 d1 p! C
有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
; _' l/ a8 @( x0 q. i8 N9 `8 Z8 [  J當中包括上智及DGS
, L' m  w# J" X/ o0 r* i報名請早

預埋我: x3 `4 i6 o6 o" t6 `: R$ _
我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   
) H% U4 @* w- Q現我正組織團購! W! p0 z9 `% _
當中包括上智及DGS
6 T4 U0 F6 l6 I5 @, i4 n報名請早
/ y% O, z& T# C; Z) E報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~

最近訪問的版塊