嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   + `$ C+ w1 T5 G, [1 i3 e+ \' a
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
( z0 ^1 t+ n+ C3 H7 U著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
$ e! A! K  {+ N$ h唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
; {8 M# C1 U: _/ \又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
5 p; K  H# `, P1 g) X
2 q/ @# f5 p# W, D- N[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
) u4 U: k) B7 e6 A; s. b我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
7 N: U% q+ p( z% ^; F系呀!  a  y! {# r9 N
之後順便射埋囉
# i+ r# m# g5 @+ y2 w

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   & r+ |: \, V9 {6 @0 h. e
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?5 |8 p2 v) }$ @
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
$ F3 m+ ~0 e3 F+ b! p又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
5 k+ o+ N9 H6 G+ |' ?
我直接曬出窗口,明天一早收返.& X6 h# I* `3 z, C& E) n' i

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   
% V' N/ W0 Q2 Y5 w5 F% I* R嘩,校服濕透好誘人
0 d! N- f( J+ x9 ~5 e  M哈哈!
1 \) @# c, v7 M

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
8 t* W: I6 ^8 S7 m件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   & G- t2 q% W9 \, l2 B( y3 \
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, ' `0 D& P- ]% T! e; H+ f2 E+ v
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
: Q, {5 a' i2 \0 b7 {  W6 \. A+ l無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
; a6 D/ `+ N: m我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?2 f. |* r8 S" I+ ]2 U% ~
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾7 P& ~! {* E8 f' j7 D! W( }+ x' ^  q
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
5 ?2 o& k# _3 b" h, \% e6 @) J# Z5 m) ^2 ^( H. O/ Q" l
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   ( L( d5 s  J- F- q8 @
著埋吊帶底裙會正D
. F" v3 {, K% Y6 z, C咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   ) u4 Z& _, v# B6 u2 X3 l
) _  V0 B4 L2 S# D
無錯
" D6 t7 f5 v$ G3 g/ f$ V# A4 p4 I/ t5 T& N$ L) O1 p7 e$ k
; C5 j2 }0 ~4 M* k& Q
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
+ ]# t+ @+ T6 z4 Q) O' w' L( H. r2 d6 P4 _+ J: t
( O- w' y) k& a+ _) {! M  k
2 d5 u) E) n+ M
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
& p8 r. C; ^, w. E1 A3 p( P! z咁又無咁易發燒嘅( T4 E0 q0 G  z9 J8 o9 o/ Y

學妹出浴照......

好正
2 m( w: H& ^' T$ c有機會試下