嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
1 t* J0 M3 i0 W; {我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
. a6 s  B) t2 t" K著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
! ]2 E8 {6 V9 E2 e唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
% ?9 t/ A0 R. i7 N5 Z% v; A又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 5 Y0 `. z: X' K$ E

+ A0 o3 a9 C( C& r5 ]7 R3 s1 [[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   6 c; d& W9 i$ F0 _, m
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
$ C3 @2 |  g* I# Y  |8 ]: {' S1 }/ e
系呀!3 s, j; o: R7 X8 t* @4 U
之後順便射埋囉
. N+ u# G, y( K3 e/ E5 k+ s

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
3 g( ?7 c0 e' D( ^! j4 \% H6 O我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?, D* }2 F$ ~+ M
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
  ?: v7 U& `5 O- h又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
6 H3 W# X! ~  e3 a1 {我直接曬出窗口,明天一早收返.% _) R8 X8 J) J% S

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   5 q4 e/ ^! r8 g6 t+ G, D7 }
嘩,校服濕透好誘人
7 c$ w: f) t" N6 u+ ~) f, H  X哈哈!; d6 V) K0 W# m

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
0 [. i* h# ~# N; D, C$ }件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   9 p9 N. l' D" o! _5 O* I) O
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, 5 R# p8 n0 v/ F4 w% a
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
) R# H/ J1 a  l4 }7 a/ R( M無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   ' P: a1 v6 |3 M" E9 C# \( f
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?& U% s2 x2 r% D- h3 F% W: d0 w
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾- a! ^0 I) C& o, F
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
# Y& V- O( U! Q% b+ S

" f* l. c' p' B+ r) N% J5 l其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   ( Z/ t8 F, T* M/ ?
著埋吊帶底裙會正D
/ }* V" O7 F' a# B咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
# [, U/ G3 y6 u+ T0 W" S1 A) h8 S7 Z: \
無錯
, e# ^8 e4 A" j9 ^' O) S% x
6 l- R. g. s, x6 m, ?$ [2 }  M3 k

. Z" A1 S  [$ n3 q6 Z/ {0 l: P9 {跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   2 u5 G. v1 N' |( j: [- Y
, J  P* G4 x* V+ @. v3 k

1 h3 ~+ z3 T# {/ N$ h
+ X( c; T8 ~. B1 @$ t) O跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
1 @+ X6 w3 n  R1 s7 q
咁又無咁易發燒嘅: h5 r1 w% O  E! ~: n1 b

學妹出浴照......

好正 9 D& ?/ d6 U& O5 i% ]' A! M, U* |
有機會試下