嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-14 22:57 發表   2 `) `2 U! e$ e7 ~
會唔會攪到有漬架?
' T% z" H  V( t! |即時洗返乾淨就可以

有無用m巾玩

有無用m巾玩

引用:
原帖由 dennisping 於 2014-7-29 17:34 發表   
. \# \2 U: W* ?9 s0 j" I有無用m巾玩
+ D6 h3 J9 Q$ r0 ]. b5 ?. e5 L
細個未自己買衫果時就偷媽咪既m巾射,宜家通常都用平底底直接射。

成套著晒打先正!!!!!!!

這很棒!!!!

回復 1# kingphone 的帖子

我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-1-18 14:12 發表   
1 ^. [% ?! W% x  G, H* K. {2 U1 B我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙
. M0 ~! H" o- {/ s( [; g! O有時忍唔住射咗,6 V6 K: T: Y8 ?0 ]' H- N& Q
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.

刺激,多謝分享。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 20:22 發表   . n8 b2 i' }$ B1 p1 ]0 U
8 r, E( O) I  Y4 `( `
有時忍唔住射咗,
7 k$ @. J: T1 d( K3 w2 |" w6 l4 S但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.
7 l% \' S! y1 W. ~7 }7 `8 @% M8 M$ g% }
試下搵條校裙專係用黎射. `8 |5 V, V1 A
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘

引用:
原帖由 131072 於 2015-1-25 15:46 發表   
0 A$ y9 \, B8 T2 _7 u+ q5 o7 |* q2 [4 U# M' {) }* @8 w1 w2 ?
- y3 V; W7 r$ s/ q$ r
試下搵條校裙專係用黎射
4 F3 }' S+ {2 g2 m射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘
  t/ ~7 k& q/ D2 l0 K) b都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-25 19:24 發表   ! C' O1 p$ ^0 l6 ]" A3 ?9 t

+ F. x! B, ]3 {- s都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.
$ g. E4 [/ k! U4 H# v$ X8 e/ x

5 g8 g& ]+ k: P! J6 {+ G! _6 j我有PE褲係射完唔會洗 由得自己乾..- N: ~1 C( K) Y% i
乾左再著黎射 黑色PE褲射到褲入面白色一達達- P; d; Q' Y5 K/ y4 m' [

T7 E7 K0 Q5 K& z' d見到條褲甘多戰績我會好興奮  E# v# _, q# I. x8 h, D
好似同人玩完好多場黎甘
2 k) _! _& |' N4 w. K0 A9 s$ ~* W! ]8 \" ]6 i1 }* S2 w+ O% O
當然太耐有味 都係會羅去洗既

雖然會好hi 但係好難洗呀

超級難洗

好難洗咖喎

回復 1# kingphone 的帖子

好美啊

唔,睇黎我都要買番套看下門口

好性感

睇落幾爽
大家好

引用:
原帖由 wuyiyan 於 2016-4-22 19:11 發表   
9 T# R3 ?9 D5 X) I- u睇落幾爽
8 L3 w4 ^' x9 l  h. O( r7 k- Z爽架

最近訪問的版塊