嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
( x: P- o- k* D9 k1 m8 n, `
/ i& x: W/ x8 F  o$ r/ P. h
% P. X# Q! {  Z6 I3 o7 f% c" d我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
& R1 O4 I- X7 [) i4 T: H* r9 b: Q- o你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
5 y5 Z, p8 G4 t2 j; S4 H填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
- M9 j0 T" T. m+ C如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款5 K% X, l+ x7 X+ q% _3 K
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 ; K3 u+ _- X. l
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
, h; N; I; H* r1 C2 @4 U8 h6 O, D1 }( a  S" k4 R) r- [4 _
硅膠款彈下彈下真係好過引架 5 H# l! Q% W5 l4 V; g/ M

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   1 V0 a/ w0 w2 y8 J
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159- f6 i& j6 ~+ A7 r# b

+ G) w+ O; Q1 {" g) z這款o 唔ok?
; C* R+ S9 P# C+ ~$ {7 G/ f) m$ L3 T3 F
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
6 N% u, t6 M( {! P# v

+ T1 Y# L! O% P1 I$ F# p- j7 [# n+ a! p8 G5 h: ]+ n
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較* B- m" |! D# L7 V9 T( ^
4 {4 k/ V8 [: M5 f6 @' @: y, z! I% a; y
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 5 O" T+ H# W7 U
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
& |: F: z6 c3 A% A出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油- ?$ X1 w" [) i& B- S6 [( v
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手9 Q4 k6 O: U* ~3 b9 O! h
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 - G3 H+ ^2 k: P! S/ n2 s, B

) p$ G# l7 X1 G! I; e5 P* X% p5 Z. G$ f
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
& c& g6 D5 P2 A9 l7 o" D  K8 c# f0 \! `; Y: @, \* G$ @
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 & v6 a, J* b+ `9 d
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
+ a6 V3 q+ M$ W! A+ U如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
% M+ C# V; P. o- l* ?6 E
  {' e% B& M, e! {& I! B( z! q5 H+ F5 I3 B& J  L; J; T' Q% |6 h
wow. 冷知識
6 y& {3 t' D6 f
! R' [8 I3 _4 s0 P$ k2 \# c(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
. k: A, w4 C! y6 a9 b/ j9 Z7 v' `2 u5 g# h/ h. `
真係好大真係好大真係好大
7 v% O0 N/ g9 c! x大到漏出黎
) m+ j! o  g' a5 A# n
' n5 P# w! _8 E; ~/ C似,兩個吹的波波,在心口。
) q; ?* t) F( T" O- ^; Q+ V6 J, |/ b0 y$ y) o/ F( Y8 T
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   7 y! V9 J: D; a1 R7 h
3 T* m' j7 X  [2 K1 r* U* x

' Z0 M* N; s' F' N我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
1 D- K5 |  `+ b# m3 L

Y4 k# g# V' s: Z應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
0 [4 w* }- ?2 k( o
: H6 z  ~- Q$ J- D. }9 k) Q5 f. a1 T8 E要身材,也是女性* f, \" I0 q9 x9 P3 B* v0 \* m

) j7 K1 Z; w, p2 u' E/ u/ {$ S(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
0 D! M" O1 M4 a7 t  {/ ^5 R9 N如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
* X, G" v4 w  x' l7 ^, i* M! O% ]  D0 G3 ~/ b! o' s

# |* X) s- o0 v( d% ^7 q: n似,兩個吹的波波,在心口。
" K/ L8 ]: C  U) u0 h! r) {
4 J! I2 B8 I0 g7 z2 J: j7 U, }(o^^o)
男友話我似三頭怪物
: \2 c1 F) z" l0 l; E2 l" I& ~' U1 v. V9 g% ]

7 q- k7 _9 H! O1 g2 }9 V" H" K  v8 m' l  q8 `) R+ e

9 }% n" S8 I! `$ ?' z$ O# `
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   7 F- x) W" W( O- ~4 l! W
夏天會唔會好熱?
2 y2 O" S8 m' X  p1 J/ {
熱,好熱,真係好熱- U+ `0 i8 v! }* s- g9 M+ o) P
冬天我都要開冷氣玩呀6 _2 c3 _7 S( h8 p3 q5 g) b

1 M4 G  x0 t  H
7 l2 K4 O+ M1 G6 [! S2 O4 Q) E0 c5 t- g8 u: q
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   6 L- O$ q. |) g1 Y$ b3 T
好貴呀
, [+ f' Y5 ?3 v0 R

& F7 f5 p' G* E5 j, Z: W但係值得 + y# J' B2 E  l6 ~  z/ U5 u1 d

" A; V: v$ }4 l
$ W( p0 j# r- N; k) r8 h
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
5 @8 g, i3 J, j6 J" D& |  [ 應該好重
6 t( B5 R  h" [
戴左重左 5-6 KG+ m$ R2 s% ^* M! x( _$ j
8 K' q3 t; e; F. z) z5 _3 n# k

+ U3 y- w% n- I, b- T) n! Z
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
/ a6 N  ^/ @* |' v6 n4 A至喜歡看你腿0 U% s2 ~* K- d. W3 Z" G1 ?
如果我腿似你更妙
. l) T& c1 M4 V8 Q% s* A
% S& V; b7 _% o0 y2 ^' ~
我以後貼多D比你睇
& M, @0 Y/ k1 M% u9 I. a. k& Y+ f! o; n4 X

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
- B5 y0 L! A9 _8 v, V, C6 `! f我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
* `1 B" W: L( Y
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
$ U7 V' A3 o+ D* l用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 / z( o2 U& e' e! M4 l) h: X
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   & I/ P. O% b. l. D
5 X- E) ?  g' H! K% O, W3 ]
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
! F' i% G1 [7 Q4 ]1 E) H) n: L* W- i1 y用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
  c7 [4 M" z0 c% o$ O
8 `) F* Q3 a' g' L' s! G% R/ q5 N謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   % k3 H+ Z" A" H$ D( j; W+ m
男友話我
7 y5 M$ L6 D- y  j# E9 a  M& Z
) y! K) \* ^& z# o+ K仲有一個頭,未計,* N, k0 y* c. S. S9 {
/ O9 f6 R6 i( V
除非,已經⋯⋯+ H4 _, J! V- i
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   2 ~# X" s+ f0 ?, q$ ^: Q+ O
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
9 k0 B8 W6 j1 d. B# j0 i( ^- G' ^' _/ U- h' ]% Q( O
上身又要,0 ~3 f5 J4 S5 C0 f6 P6 f9 P5 j2 j
下身又加臀。
7 i: N( {' Z( a
0 z, ~7 c) o! i. i/ ~會不會,好熱,好焗
1 j% J* b  I+ l  F. f$ d4 h: {1 U) m$ s( I+ U1 {) O
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
$ S% I" V9 c+ B' P; P# i6 E( x
1 N/ c5 A2 S9 P1 E1 g# e+ O! M有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
" ~, U8 L0 f( V1 P用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
) W2 n7 d5 a" O9 V0 ~  V% G: e- P" N4 n2 g5 p4 _7 W
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
) L: [  i2 o9 yNice

最近訪問的版塊