嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
; B/ ~: }1 F2 M! B- z* c' |7 q3 M: c
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三5 ?* E$ O/ }1 \( I3 v$ m9 E
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
4 `9 j% \4 k9 U$ V- ~( u2 \
% U0 l, b3 A" ]0 Z好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   # j3 U# k9 \1 G( f

' h3 m% a5 z( P- i9 o0 M  n其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
# i: t( f1 L, m  L, L8 A5 P女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
9 B; k# {/ L# O& V
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
! m8 V# ]/ ~2 p
- H. h. U7 ~5 d  K9 U* h你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
. O1 a& _! ?. o& w  d1 U我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞) |$ V. Z' s- h# P6 a3 U5 @3 E0 ~( P
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
8 H- q7 w: X; L; ^0 s: jBetter wash it now!!!
: N5 e& n+ }" G' y* H昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
* o, e: M* H; ?0 ^  \1 b+ P
8 @: l2 D6 {2 s我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞3 D: J9 _$ X$ `# o5 l# V
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
5 x4 a. B, x: w2 X. M( f9 W
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
# B& v% v. o7 r, A# @' G+ ?0 K是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
, S& F  ?3 H; q8 ?: I! ^/ s' R' y
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
9 i: v% G: C  T& E- K1 R" C- g是的話用app縮細一啲就可以了。
4 j0 r% R  x: e8 ^9 x2 \7 L% h/ }我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   8 S9 Z; o5 F6 h* \; J
9 k1 K; o& s* \. R( A0 q0 X
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
: a' b( F4 u5 Y& |相片size大約900幾 x 500幾
) m# @* Z9 M( c* s3 m9 }; y我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   $ p& ~$ F$ V( `' k5 X- R
/ C$ A% \& x% E) ^% p
相片size大約900幾 x 500幾
' v+ ^/ o8 J  T* I! E+ ?: X我是用images easy resizer
! Q1 f8 ?$ T# h) y8 b你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
7 K. [  J8 [) h/ z; R9 e3 ]" h2 x6 V5 V
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
! ?: \) Y# t0 D6 U" H" g0 x
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
9 M! b# D1 _1 }" c6 ~$ i有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
* V# ?* D$ D) N/ y
- n+ c. `- ^0 \5 f6 ]* [我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,$ o$ F4 f! u! @2 ~* W
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
; Q6 x% t: W; w/ d
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
3 r: y5 G' k% @) _, G& x0 @0 {: V
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
2 B: _6 B' i+ @  ?; M' @% |唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
3 h, E4 j, P0 \; L4 z. u# B. F$ H( j
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
! ]! G- j1 D" W% |* v' e( R我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
) e+ G4 O7 N4 `6 T) g
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   / L( v; p. B0 y; T6 K* ]3 J
我會唔捨得整污糟d 校裙
% ^% m1 I, J% }- c" y洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
* n/ W  u6 I2 T  E8 }! ]you are so lucky with a nice gf
* \7 a# D- u0 A% G Thank you

咁刺激

最近訪問的版塊