嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   0 k$ v3 E( w' l5 T( k
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
, ^5 m/ k5 X$ c8 ]) K$ w- r

% O' D- `8 G' X' V* }! p1 [# R夏天會,好現。
6 Q  T; l+ N! l* t
5 u( A$ R5 K# P( x8 E(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
. F! ^% M' D8 N. A
$ q3 Q" ^; r4 r/ A7 A
1 d6 h9 U2 N" L+ O( N9 b' L  J夏天會,好現。
) k4 x2 f- C3 Y2 `9 L, |8 K; P6 _! N6 ]) C% U
(o^^o)
/ p% X, K# ~( p8 K9 E3 V. t, j2 j8 Y5 B8 j
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   ! u. k8 X9 z7 U) z5 z* G% C
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
1 z7 U/ i5 Y6 n4 c6 i) O

. r+ t7 i. Z" W& V應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   0 V! a+ P# O& [6 G4 q+ T+ n& J
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
5 J' q7 {9 _/ d5 y/ {: o# o; v; y% u! ^+ S; i& j5 W
Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   8 f) m  a4 F- k2 }1 w

1 K! c  a. ~/ [7 u; s/ H; `2 C- Y/ B6 S+ m( i+ K
夏天唔敢咁樣玩
: h  n. W8 b$ `! \/ y8 L8 C$ B+ A& K. q& |# {7 d
現在天氣,正合適5 `  W8 Y2 X: D. w

$ p+ ?: A* z3 n% h3 s+ e: v(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   ' l# g0 m! `2 U" d- l" g
5 w4 |4 a7 Z. L& ~( Z9 ^* I

4 i) `. `! x+ D; C( y0 ]現在天氣,正合適
7 L; |5 Y/ Y+ n) |2 g
, N& B/ a. b) N( E" o# z; W(o^^o)
) p  n" H  y+ w  O8 w' C; g9 y$ ]1 S8 m# ~# q9 `
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   + y& ^& w8 c/ n7 L$ e
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
  T- ?; A; z( F7 T/ a5 c( l
& S5 b& F/ C5 N" ]3 u( R" {* ]
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   * H3 F# P" ^" G2 E, c5 U6 M
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
: Z- z4 W4 [; O( d) y0 g! o1 a
+ w' g# `! ?1 y8 F* y/ M  k死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
2 Z" C: W! e, U7 U$ X5 z介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   - G1 m( g" @& o. A3 ]! T/ b
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 / i* Z+ ?- Q* |' R
介紹!介紹!
0 [% w0 }% P/ h- j+ ?

9 p' l# ?! A5 ^2 X( M- u8 ?我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
: Q0 @/ Q4 w5 i) g5 I) d
+ V) A6 _' d) g% d6 l- M9 V! D一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
1 ~. r9 B* N$ h- F$ D
2 U+ j. ^0 @  }1 F+ K
. {" p2 M3 }. p, L# q9 r6 D" `* i5 a! F我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦5 }" N3 p" r) E5 S

) R" o4 w# b8 \9 i* b一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
( x" l7 a1 v$ j' p
1 p) c7 U, ^5 k* e0 O2 u果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
( U7 N2 Z2 O. I  V+ \
* d* _( [7 y7 ~  }% j# W4 q- v' M" A/ q" a0 Q4 N* u
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
: I" n" o1 w( `) |) }1 u% ?3 K3 i
4 P. m% z- q+ V7 {. w  q
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我

最近訪問的版塊