嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   9 `3 |" f4 a) i' o) Y  s
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
4 c4 W8 ~$ H" o7 Y
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
9 p6 E* G4 [: E唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
/ P0 H7 z0 z5 j$ }; C) R5 G又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 4 p! j+ }, u. f. b) }+ W. _! ^
% @; K4 ^! G3 L4 D: q$ ?

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   6 T: {4 m7 F2 C- @, P
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
5 ]5 V9 Q$ o8 F系呀!
! M# Z$ F* L/ W, z3 `  j之後順便射埋囉
2 }. L/ ]0 W7 h( W& K! Q

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   & ?$ Y3 ?' V- E& {
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
4 l4 |4 i, j5 H3 l6 J2 K( w3 n唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
/ l* p9 E/ G9 o7 m) Y* i又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
6 p4 c" k0 u' f$ K* A$ a) `% ]
我直接曬出窗口,明天一早收返.
0 ^4 P; T9 K! x7 U

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   
# t# z* c" z+ x5 i嘩,校服濕透好誘人
9 K4 X1 b. Z9 p# D# \: V3 O哈哈!
1 o, X% P: Q0 M( B2 b

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,   z2 X- [! t0 b" }6 {
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   , [% x/ L* N; C' D6 ^' a
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,   I' D6 w" x0 {5 ~
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
  q) ~) i  F, O8 f/ q' }3 ~無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
8 ?. e) O7 z/ x6 ~5 C& c2 H我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?& r2 j; |! q. v
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾5 h+ I8 `0 m3 [) ~) M
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
5 z! T/ q( T8 |* B1 N, K
6 K" @. S3 A* Q7 A
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   - R- x4 {* Z: K/ l% A" q4 w
著埋吊帶底裙會正D
$ W( g& A  Z) M7 E咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   * o; _- N: B! @9 l+ O4 K
# v  X6 A" C" O% v
無錯
' W1 w% T$ |* [0 [  j7 ^3 H

" o  a% C# ~$ T# g# O8 ^" ?
2 P) D2 u6 A+ w$ v1 `跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   + X7 G. i/ f( P1 E( \

2 J) K, |) q6 K* @1 z* f+ {( q4 P0 y+ u4 n- D
/ q) g1 k; I6 |8 p! |2 ~. ?  b
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
1 P6 }# w/ y" K1 R
咁又無咁易發燒嘅
; J5 s4 @( h; a) l

學妹出浴照......

好正
1 z6 k4 c# I. |% P2 ?" b有機會試下