嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
, |$ ]0 Y3 V& |1 ^/ A/ |# d
9 W! g1 q# K6 Y& s" H# `
1 j3 u5 y, ]! Q1 P柴灣個邊,你係咪住柴灣?
6 T- m# w9 t( e4 O% E, j. Z你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
& k! G) f7 L! v9 X7 Z# b- a要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,- v+ Y- d7 }$ C4 A  I/ ?
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
& d! ~; l/ L7 s6 ^2 O( A應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表
4 c( W: @2 R8 L) _  Z4 z  _( s) b& G& }......上智高年班我有興趣
6 G# S4 t% a1 [1 k6 E
我對上智低高年級都有興趣
9 v( N/ y- q% M, ~) ]1 b8 p可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?
/ f* v5 U8 t7 [# [我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
. e3 L' Q1 W. ^: M  p我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
+ w: ]2 N" M) S1 ]5 T/ A要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
' a8 m8 U3 i7 c. z+ M* Q- O4 M但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
+ b9 b2 j( [) |1 X1 Z應該可以. ...
- l# R! E) o5 [% r# j" R
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
) `, c, ?& h  @4 n  F6 p7 u
. O. m5 S+ y9 T6 ]' e. \我對上智低高年級都有興趣
7 B( K  Z1 ]  \! d8 g: y, B, X可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
/ r, m; v) T7 l" X9 Y
- C; W  I: {6 @6 Q0 J1 q. m' I
0 X6 N/ Q6 q  j) z, F

y: P3 |% Q( v應該係歐美吧。
5 |, ~2 }6 ]- D0 `9 J% X即係話歐美係有上智的高年級校服賣?
/ C& R7 F1 `7 g1 N. p我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 9 L5 F& h8 j% I# G8 P6 S* h, F6 H
4 z8 w( S# J$ P7 U
係咪先? 我有興趣喎
4 j$ t& X; t0 ?/ s: P* T' P- L- }2 E
7 a* c3 M* A6 A* b
* x" ?( a) \& N1 j+ Y1 y$ n有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表 6 ]- B; w. H9 {/ q/ @' z
) T' Y; _  Q. Z4 h( V

* I* X# T3 V4 M4 r# ~
; T# j; N6 V; s- ?1 b3 W. j0 Q有得訂我都想訂埋一份。
4 d2 L9 ?, h" h  ]9 f
有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購$ _: M. X/ h$ z5 |& L* A7 m3 u6 O
當中包括上智及DGS1 J2 p6 I: P6 ?( {/ m$ T
報名請早

預埋我
3 L. o1 b" _/ p  b; e我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   6 f* K$ b0 [& u; n- j
現我正組織團購
, G: p4 E  b# ~# r6 W) z當中包括上智及DGS9 Z# T0 W( n# c  K2 u8 ?, H3 L
報名請早
: F8 P, D$ v# {: B  ]  N
報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~

最近訪問的版塊