嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-6-25 01:43 發表   
" j9 T+ H* {4 X上面32A?( t/ l5 r/ n. X5 u
应该系厚杯。
3 ~5 f7 A* E3 a- M

. u: K. A1 c8 K+ g- U; b- ^4 E高手,中~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果多d人回應就會出part 2
1 E$ m8 V( l2 s% e( ?7 V* K5 v/ l* m剛剛影左新相

咁你細妹都應係幾細粒$ U5 m; D3 E9 p$ p
同埋我真係想知呢d咁純嘅白色bra同底係邊到有得買% |7 C  `0 S1 l" Q; r) H$ \
2 x8 o: _1 P! f) _6 ?% l; i& l

很棒呢 是我的最愛呢 希望能在多點圖 非常感謝分享

姊妹細妹套under好白

呢SET野唔錯; 勁少女FEEL

我呢個妹唔算大粒0 E/ x$ z8 T: w: {' b
只係個奶比較細....." s/ ?2 g# O( p  W% W/ T) U2 V
我知佢呢兩件係響旺角中心買..
( l) t! u" q1 X* ]# v5 L# E* l9 l6 M  S, ?8 i" g; T
條under係好白,不過我知我細妹有個好白既bra係同呢條白底一set既
% B+ Z5 x2 I% I( n9 u5 E: g) {& d, ^反而今次post既bra係淨買,無一set既. i/ t# F' U" p- [' e
! E1 L1 o7 y7 i6 _: f/ n
好, 個post今晚去到#35就出part 2  

條白底底應該好舒服

我仲以為係B CUP添

引用:
原帖由 iamafraid 於 2011-6-25 14:15 發表   
& ~2 c# `2 ^2 m' @: R2 n3 v我仲以為係B CUP添
3 K- r" p5 f/ n7 s! t

6 h) m) q4 K. W  z$ ]* c5 @佢剛剛先開始發育,仲好細

thanks~   

我都想有女仔同我同住.....

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2011-6-26 01:28 發表   
; M2 [+ Y/ U& w) n8 _我都想有女仔同我同住.....
% g4 q6 n+ t. J% e, j; {# v/ H  c" L2 N. |& [- a
叫d女仔去你屋企訓
0 ~2 h! U& {6 k/ T! ]8 V! z( X再唔係搵女仔一齊去camp....

好純潔的底底

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-6-26 03:13 發表   # ?9 W3 V' E3 f4 d8 p
好純潔的底底
6 d: c! \: a  f& x4 p6 V% T
5 K* f) ]2 G0 R3 X+ [$ G8 O
係咪充滿幻想呢....

我也想有個妹/姐呢 : ^) r! p% h( g+ f8 W  B; j8 }
羡慕死我啦

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-6-26 03:48 發表   
6 r1 ]; n3 w8 \' Y  X我也想有個妹/姐呢   B$ |0 T2 c0 L$ @+ p
羡慕死我啦
; o0 I$ Z3 u  O3 q7 O% F% @

( j6 N% U0 p: n) y6 C2 X唔使既! M/ ~! s  I3 S
我有好野一定同大家分享
% l  x+ ^8 Q5 _( A今次呢d係最細既妹既% ]0 D' X, T+ ]
仲有大妹未影呀~

唔知大家睇哂成set bra+under有咩意見呢﹖

新加果個bra靚d( ]7 A4 ^( @6 O" h& I5 h
因為我鍾意平滑嘅罩杯
' m5 k5 X8 |2 v. \$ }, ^7 |但都係係旺中買?
* T; Q  q; j5 g# C# f3 z" G1 b有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-26 09:57 發表   : j7 z) M+ `( X# ]; K- e6 \5 q: E
新加果個bra靚d" {) Y, W' p) x, g' i: x  H4 F
因為我鍾意平滑嘅罩杯' Y% \- N+ t% C% D4 H
但都係係旺中買?
) V$ F  p2 P) Y4 p+ `有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?
9 `6 P0 x9 J' l6 B: h; ]3 J6 @% f6 e9 Z9 n4 O* N
其實摸上個bra面反而藍白間果個滑手d
7 G; Q, I# v- I8 C) L) H因為白色果個我細妹買左唔係好耐已經有毛粒  K/ I# b( M$ e, f# t, b9 |2 E* {
! o9 f+ T0 ~+ N7 z, H; l
我知佢呢set白色bra+底底同埋藍色個bra係響旺中買
- z4 t$ G! [9 L9 V# L其他地方就唔知喇~~