嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
" V- g" _3 N/ \$ W& [* W; e$ @" u; H& j8 e6 F
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
& D, S9 ~# U, r. {; }3 H/ n' L9 N3 C" C; T3 u& X8 D& Y6 C  B
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
* g1 ]: ~$ |: |# H! t2 j8 {8 p/ D4 J
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
6 {' \# P, f9 G- ^2 k
1 D7 c# O6 p; Z" d, L著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
/ m, U$ ?; ]5 ^
) L1 _- [$ K1 ~( }) ?8 ~4 Y# X之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
5 O/ r8 \4 v) c. J8 Y: s0 w
/ r: l( B6 z4 ]# e. n+ A! n7 O* w1 ?2 i' I用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過$ i2 A! M$ ~9 K  w% B0 b4 ~$ ?

# x# F$ k8 A/ E: z+ zTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家5 V5 @& e# T  m, h

# D# P5 P' m; s5 o4 a最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!
4 N/ _' F0 M: I  q! b+ s$ c
+ n9 m$ c( S* ~9 p1 g我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!
) j" W8 w, [- D; t& l4 j7 @  ~6 v4 M0 p* [, P) k) C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   7 ]: [) t/ \$ o7 T- U( [4 M
得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
: ]# D" b6 B0 Q2 q. ~! D" z% Y; i3 r- K- z
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
. L; R$ \8 }* ]8 T2 p
$ w& E/ z7 L, N2 s+ i5 a要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
! X! x8 \' Y9 v2 w6 b& O3 O7 a* d1 _& x5 n7 y$ \6 t. P! m  U3 l0 }
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
3 m% r# d( ?. U# I# b1 S
4 H' B$ \$ u$ c; \% t著住瀨尿會漏水,又 ...
- ^5 Y/ V0 F9 H: N, F
7 q7 G1 r& h0 m$ M8 J
我用M SIZE,1 v. [9 j& r: O/ {( j
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯3 @# B/ q9 N, Z1 D# D
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片# g( h" \: s6 F  q( ^3 e0 j5 n
# X8 p  q' J! x4 c

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
1 d" z. L7 ~: Q- _7 ^
6 a( a# j: L8 `% I5 N
6 l6 H. h( L2 D0 s' ^我用M SIZE,
" `9 h- a7 ~  F( s! D2 BAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯- C' ]7 C5 k( W! s: g7 i
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
/ r9 _/ M  [6 j) Y! ~8 P) y; C1 W/ e5 J9 h* J% b
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
7 u$ G& H) _* Q" h; P

9 f6 U- R" M( K$ q
3 N, E& O+ e; T- f) K屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......- T/ M3 h7 S# K. `/ V8 F" A, I
呢個星期都只好包TENA.......0 G4 o: U" m- P6 b
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   : z7 k! S4 M, v% W
6 |7 g  G$ b4 m. x8 [& g# {  q, b' |

* k$ |8 g1 n( i5 f, j) u' {- R
/ H9 m! x0 }# O% c$ R屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
+ Q% x5 J0 j' p( S9 b呢個星期都只好包TENA.......
" q0 i& ^0 O8 t. r2 m過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
9 ]. P, Q5 c5 `" z! d
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   $ Y. _: H9 g: z3 e. B

+ ~* p1 o( A# D) y你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
+ b9 \# F* w; ]" e( |/ u
- X1 e* f, P7 Z6 |" v問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
0 c% w; G/ L  NTena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
' m+ I! y* W) F" G4 m. b可惜香港買唔到膠面,
6 L5 U$ ~% c  e/ X/ F8 [棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
& c! u( ]! c$ ?4 `5 s! Q0 W( v" S# N9 U
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
  D8 w$ u( \6 q; ~0 P
3 d  @4 {+ o) s# t- w0 N, P又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
% l7 Z  i$ u# f- i5 ^+ l- J你地會落街買?
+ Q+ t- U, l/ C1 k% |我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   
6 e5 k2 {4 i3 P, ~, E. M) ^3 A各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
5 S, Z' M1 B8 k- Q0 `淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
% `% G1 e! X0 H$ f$ _3 J你地會落街買?
( B% E$ v2 ~; F- z5 {; g8 I最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   
1 G& E0 b' y1 C& u5 L4 @Where? What websites
. q$ `( L3 L+ V: m
6 ^# n) E1 @6 \( {
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
7 q/ a1 U/ E9 {$ n[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
( ^( x5 h" ~6 V5 @$ m) c$ D1 G( K9 I9 p) c
可惜香港買唔到膠面,
% x6 m) m7 ?6 E* P' D棉柔都係唔係我杯茶
  S; g7 w+ f8 @) s6 ?6 A7 r, x- `( y- [! S2 ?9 H1 J
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...