嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)' z! R+ m# r: b+ E
) u# q" `8 r+ u6 i* L
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,& f0 j: @5 F5 Y' E
9 L6 c; G, N  V, O. A* R3 o  I
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽$ A# U2 [1 I" Z+ k" N( ^4 {
2 e7 B2 y" L  p6 U; N
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
& G+ H  J0 H+ ~- k% ^話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)- ^) ^! t; J) h: J* I

' |" Q1 C  I# y6 X因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
' i' G+ k/ u' q9 a- e0 M
: T" K: @- l' H1 q7 v當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
1 B; c$ m& ^, l$ t" t4 N/ m+ c# o7 a* R/ ^) m0 I
多重享受,也兼顧不下了。
* A. }; i1 |8 C2 `! @
0 ^" M  n& A* ~/ h
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   
6 v' V, r" O; H/ `* h+ ]# n高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
. c2 E- G+ u3 K) H
$ a: `/ G+ K3 k: E) d! g
也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   - n& g# ^4 d( W/ T! ^6 i

9 l( @8 y( G/ J4 k( Q' ]0 w* J: D  x8 u( `4 G* l/ g" w
; w9 h+ N! m% U5 K2 F2 |' A. R/ \" M
, [* |2 }& ?& N- d6 p$ a
) s6 ?0 q5 E3 ?+ k& i不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了; }" f. g: S1 y2 i% h4 H' b+ S

- a5 c5 D! H8 w6 ]雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎
1 ]% i  S' q% K) }" O# H; Z) D
一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
. K  K1 q0 U2 m, m; Y2 W( g8 e" w( [7 a9 W' w0 k- B( t* e. l$ U
自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,
# q) w" @0 r5 P# `& m
$ A8 v9 Y) S: }+ Y" P  E; \而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   
  K8 |2 H/ J0 Q; ~  X2 p" X[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   4 C7 h2 b8 v. X/ t

+ h9 J6 K6 |' k( a/ _5 n3 k" @- `( H; T" d$ K' N) @
& v1 d0 P5 Z" k* K' {
9 j- C( `5 x7 [4 ^6 ?2 V. w! W4 m) E- X  x; A- K0 t, M9 u# S/ {
不過你就講得真係幾有道 ...
# K$ m& ~* y9 }! g
1 K1 d, y! j8 ]
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
3 K  z. b2 d4 S6 N5 k一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;! c1 z9 S, K% n% E! B9 ^
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   
) W$ A9 i8 N3 z3 J! P6 l9 M6 J) Q' w, Z

1 {7 u8 b- K, ?' K& a你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
0 a. V9 J9 d: a, i3 r一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;/ [0 K1 G% a1 q" i$ b% o7 D  D
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
- {7 _" R/ x  P0 m7 C1 Q/ K
7 r: ]; K5 a1 ~: `: x* f! {你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料
3 I4 X3 c9 T* }' y5 u1 {6 ]1 m/ l
第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,
' @! S5 W; G# Y! r
8 l. M) ?+ f* _3 ^, @咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see

最近訪問的版塊