嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
5 ]( q! ?4 S4 v1 s! j: O& W6 ^* T5 a; C6 h$ @- W5 h, S8 o
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀
& P0 ?( b( `0 L& W2 z) a( R3 h' L確定彼此不濫交
, O4 Y, i% f8 x% ]- G0 e! k* e唔怕中招# D0 t9 O, X% y
本身已中招
# I9 ~5 z8 z# b* s# B& m( ?彼此都中招
' f; G. x& C$ R! s, N還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   5 s. \: q2 {* t( h- V
我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
& ~" \6 a- V# f超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
4 E, f2 N# y; \/ T# a- |我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
1 g: C0 p) L8 J
; w+ {& V: \/ Q  P( S6 M
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验) T! q7 ^- L3 H0 U% a
. i, _  ~6 R  o& U4 _
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
2 w- N$ D! [$ g8 D* R  V* ?/ y$ g1 a' g  ^

- y% r4 g9 {+ R& D' B有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的
1 Y" t8 ^3 @) v5 F  Y
( n( M) U2 D2 R3 P
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   3 |. _' A4 ~2 g2 n, w( v
: n' j0 {- k) F7 g2 e( X& G

0 L( r8 m, A4 `2 R有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
+ {7 I5 q. ]) h, p好多情況都可以呀
4 y) a- s/ U4 {8 g8 L2 f% o( R確定彼此不濫交
: B+ X& H' t8 |, E" [1 R唔怕中招4 g7 ]! l  V* g0 R
本身已中招
+ K" W5 j3 e% A+ _2 o% ?彼此都中招; n- A' D6 H; t" c! J: k
還有女的想懷孕
0 k7 k- }5 i2 e" d5 _- C

% o8 F1 h0 V3 M我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
" {0 j6 i; B; H' e7 @1 Q1 l, s我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
  g$ |9 u- z1 ?* _% g. o0 [" `$ r

! U. Q! K8 A/ M6 o! N& c大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
0 G4 W% A6 X" H: C) E, {; \- ]他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
9 J  c. i8 j4 R" w/ U  [
; H4 s  r5 l9 p
9 e& n+ c) s7 c
# X5 m; ]/ j! P) [. P1 Y我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   $ v, i! q$ ^! }+ W. j
沒有給。打算長期一起玩的# w/ t7 Z+ b" c& \

! e. a% L9 c% P3 H) n4 _3 K
" c' L- @  H( z$ h7 V一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
0 J; k, f% G- x5 E! D: j* @  N我十幾歲時已經給人在直腸內射精
7 R. H2 g( o7 y

2 f/ o8 L3 G7 P/ \$ [. B你猜吓
! K/ z3 D  k1 n1 w' |( C- f射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
  s" j# x7 _( E5 [後庭內射拒絕
- L8 {1 ?. y7 [6 i9 N0 \# b* O安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   
) p4 u7 c% N1 L) r1 j. ^7 \4 B4 t3 N
超幸福

5 {( A$ E% c8 ~& ~+ J8 Q. ]妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   ) ?1 R+ D- h4 {: b
口中內射可以
" Q4 c2 X" f9 ?* u7 |後庭內射拒絕+ t) B6 `  o; z$ p- C
安全第一
. w$ V0 E( N* Z& H

. Z3 I: Q- o; s1 U/ p% z% R# X) J" U我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
4 f+ g" a# Y+ x. W5 A2 A
# i% i) N3 p) z; N3 f/ }* V6 P不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   2 Z( S$ ~' {3 G1 d
情到濃時,我會喔。
' p& ~* v+ |8 Z" ^5 Z/ Z' E6 W' k" U
: L% ?7 F, v) c% Q6 v( h不過都係試過幾次,多數都係套套
* i4 O3 b0 z' C* b6 Q) f7 o/ Q6 h1 ]+ L
. D  X! V: j9 D  s( f男人是貪心的: \4 w' F1 E1 x! ]
初時用安全套+ D  n' r8 P2 H4 D5 ~, c
之後不用套,外射、* ~9 ?1 G. ~, q( A: @: d
日子久了,給予他內射啦