嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   
0 `' Q# [; n4 w2 K( Q; d9 k7 {& i& B# d' T$ s0 i5 G& f5 I
著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
6 d! N0 L7 J& J: _. n1 u/ V
# }; g! j; A9 m+ a
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   7 }4 Z5 s  X+ _
1 E7 ]7 j& `; j6 |

$ K- y' f* ~9 p$ U$ `9 }* J膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
# D% N* h- n( J+ Z/ T係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
8 C0 i# z* |8 [' F不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   / ?2 q  f* }3 K/ X) b

4 d& R% [% d) Z係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
# G- Z2 S6 G; `, N; k' Y3 A8 y不過至少我著得落女仔碼
3 u# P+ R2 P9 {; S5 d) Z
3 c$ _( E* \# x* S
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   4 d* q% z! U  y. p) l  X

( A, @6 f, j4 G8 L" r/ t4 H/ A6 _- ^" o1 J+ Q) r; b
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
6 ]9 p% @2 h, }/ `1 B
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
  M5 j5 _& C7 N7 t4 ?- E5 s" F4 \+ l; `) [$ _0 s* O& }
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
! ?! _- t% D' y" a

( j  ~) k( c0 y. F後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,7 u+ N( k' _# J2 v$ v
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   : S6 n, r  C5 A

y4 e4 c6 Y2 A, v* J1 a, q: R/ X  Z3 m6 }6 F! x
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,2 @/ `+ Z( r  {. h3 p
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
2 `4 n0 q/ g/ [8 Y: [( x屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   
& b; x* x, @+ L+ F/ P# H, h' g/ G; m: x7 G9 |
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
- P' I" E7 c6 ]5 a: e7 O- f( o0 v# D- {+ n
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。/ g6 L1 d; O2 W1 C- f% Q- ~
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
3 X" N, g7 b4 r  Y$ j1 L) L; ]; i+ n6 I
" M1 y9 b# `4 e- [, o
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
$ I! v" x+ b' o7 E# u) r# T一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
5 w1 z, q& Q0 L# X, |那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   ; a# d' Z9 u/ M

! T0 H" w' {2 q: `2 q那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
' H$ E) i' f2 P( X! J* r$ \% ~% T4 g, V& o' q% h6 @# c5 g( v" o/ D
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   7 }4 Y1 [+ l$ B9 L  R' D, N# W% k

) d) s8 a: K  I& h% W6 p7 m3 [% m# [2 G& [2 {
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
6 Y/ l1 x( }3 m2 K8 j$ {應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   
; _* f; {+ S) x8 [& K- q9 o1 R* U1 J' W6 k. O. l. W
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
, K! U# L5 G( {% o( N9 ?, |6 M6 ~6 b, f. Z3 a& }
對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   
/ l5 W2 ^) }, u4 J& a' M4 S; `9 ?8 V
. i6 E/ [0 |" M$ B: {5 B
- o' b* n, z8 V6 m對啊,所以不會這樣吧
3 \. _' _  c' N8 V無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   
% z- b% C' ~3 J% e+ \
, o# a; X, S* J6 Q3 Y6 K無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
0 |# O$ V# N2 z$ _* R- v) P

9 \$ ]1 R6 C% `: T8 K* @要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
" q# v, R  h& f& a+ R% y" ?4 E/ _5 \1 l
1 h( _: W, |- [" i7 h3 [8 M( y2 `9 ?% f. J( P3 n% N7 z: O' u( r8 t) O
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
; G) l1 ]8 O7 T4 B  j+ \2 ^7 N4 r& i
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   
# y0 a  A$ m3 F  `6 W  ?6 z: S6 ]  Z9 A1 k, Z5 p6 e
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
) c9 a) l* s  h! s4 G! [9 G/ ^8 o% `2 w* K  p
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
7 T5 p; A3 Q- t" `不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   5 ^1 t' Y  a5 G3 x* E% M# I

3 {0 Y0 E! H- s1 x: v+ F$ \, b& o7 @
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
6 n* ^) @  B6 U% _3 B: `5 D不過要落少許軟滑了啦。
; g8 z. s6 }, _% I  T0 W屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   % R5 s' r3 Y/ y6 x4 F/ Y5 H" Z* ~

) ^% t% l  T/ O4 F5 L屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
' x8 \2 a) K3 s% h' J! k; p4 t6 R# N( C- O1 S3 q
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
" J" j+ v3 p0 J) ~7 _+ w2 v0 w, y& Y然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
4 g. z' t/ X' P. \  X' X8 K& o; N) [" p+ q' z" O
兩面不同感覺的啦,  J# |% {3 V% A( R6 {
裡面有紋,外面比較啜。0 t2 q$ A' A7 K1 L" H$ ~. o7 l% q, o
不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   ; J- Z8 D  j/ M5 c# f
1 [% p- t; r  H8 W( x/ ]
: U, w, T  @  c" V/ Z: m7 m% u* z
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
- _3 D* u) \* u4 D- h然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。9 E6 }) {, v- F8 }7 z
  k. l9 q/ X- C. X5 S$ w$ x
兩面不同感覺的啦,
0 ~; G; n; i" l/ b5 M+ {裡面有紋,外面比較啜。" B* [2 C! Q' X- F: i/ ]% U; N
不過一定要落潤滑啦。
# f  x3 `5 [! w  s& W潤滑劑會唔會漏出嚟?
2 s) z. Y, k2 O1 H: d其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   
/ @  S5 u" C* a5 M* E. Q6 F* u- F/ Q
8 _' g! b7 _4 Y/ r! w/ D  O潤滑劑會唔會漏出嚟?' n! ~. j, `5 m  f
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
/ r4 L5 }3 e+ k) ~  L3 _$ y5 X" c, v7 L) V# W
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
3 F( k- B# P. o+ v( ^如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   
5 @2 A; y3 `$ K+ K/ V9 r
: O0 ?5 @+ G& q* ~' a/ \
6 V* N% f7 K+ `' c$ V不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
+ e2 A) t5 P% b) Y3 b如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
9 p$ n& [, U8 p
ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?

最近訪問的版塊