嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
0 k# d8 J, J6 H/ h% _! Q3 |下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
1 _( [* z6 |# U" H) |& T2 \2 l) t

. M! P* v* }! p1 T1 v+ ~夏天會,好現。
" p% o: O1 I5 q$ A* h. ~. U% U
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
  K+ d+ u. D9 P+ ~/ q8 j
# q4 b8 @0 a( U, G) @1 K6 P% L. ?0 T1 O, B( b# I% ]: \# h
夏天會,好現。
! k$ M3 C' h7 r' q
3 f# \# Z, K% R0 O6 ?(o^^o)
9 E  |) B1 [. K4 u9 V
7 \, x# r1 N' ^2 x8 i9 U0 J
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
9 s8 i- i/ T8 w! Y我果d全部lace款,仲有幾件連身款
" E) g6 M6 ]- p
1 }+ v- v: I" W3 E5 K5 a應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
: v9 i: Z# P+ [: ]) D都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
* _$ u3 X" n: F; j% O- y

% @5 T, f" D" D: `Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   # Z* z' x0 G  o  z7 i6 O% L5 ~% F

. ?, j  a$ I  t, h1 |; t2 T- p% s, P1 D  a1 _. R5 d/ M  ^  ~
夏天唔敢咁樣玩
, L0 n2 R' C/ }/ K( ]) {- t# l" O& `
現在天氣,正合適) Z& p# y. K" L
) ^+ v* K2 S0 D' j  w2 q. Z5 D) L
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
5 @5 b# Z+ \1 m  m9 y) q: B: a" A( [+ p  @

1 K& i) x# M/ U現在天氣,正合適
8 `8 f, H- G! R; Z5 L7 T5 a5 Q
& N5 d/ B8 t7 T(o^^o)
" t$ E. |9 u: p4 ~/ l! U6 B
8 Y, L8 S3 B  \0 C; n3 s
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   6 y- i6 |, a* Z
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
" U* [7 W% a6 T

1 ^. g7 }, g. J夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
$ ]7 F; K: u/ L- Z0 z! S我多數都喺入面著死庫水加絲襪
. E- A3 n! E% M. r+ ~5 L/ e- d0 X* S* F4 [% Z) D
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
' c( q% j6 ^7 I. ?2 f介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
4 I5 `( l% W# ?% s( h5 N0 h邊間bra鋪有得一齊研究咁好 * a/ Q# h: r5 N" n; x
介紹!介紹!
/ F: Y" s# z9 q' [9 y% y
; Y6 Y( a4 M% E3 B  |
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
! O% P; b# I8 \6 @" t1 L/ Y
0 Z# k. F& z6 l/ L3 Q; }一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   9 l) i7 {9 I5 u1 q5 W8 V% y& U
2 E) G& Q/ _: W0 a' ?- l6 v, }
9 n+ ]$ e0 P. Y/ z( _8 s) P, ~
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
) F' p9 }) x: b  _1 q  g) Z
% w7 l& ^) ?; |) F8 u一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
  v: j  X6 V9 a3 t0 {% M% R3 K
. H' J- B2 J& {8 @9 Q6 D: m果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   6 w- C+ [* ~0 ?6 r  b
2 |7 v2 r. v5 u4 D2 P7 q

+ R, R: G( R- k' k% ~+ Z果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
! }* z* c+ _9 J8 K% L1 y* b  @/ f& a
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我