嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   * Y% L  Y, Y/ c' n
  {6 R0 x1 A, x3 \7 |9 K% g; R

! e6 `# O$ f4 \  A6 `9 Q我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
, F  w% d, d9 L0 j9 k
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
, ]; t6 \/ u8 Z" b7 l* u& L填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
* S6 B/ q3 `0 z5 G1 s如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款' E8 I( p& k* ^! _7 d# a
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
" I5 Z5 k* i" F) x  r到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒' @4 A5 U4 f! m4 k: k
, O# h- m$ ~* r6 m: X
硅膠款彈下彈下真係好過引架
. y6 K4 u( y0 u5 ?  I+ S0 `

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   % }# w: G/ h3 n4 m3 y- m1 W# j+ C
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=44734323821590 n/ L$ a$ M) D* t6 L

# R% |3 V5 m; j5 b這款o 唔ok? ! e; R# ^0 a7 C% S+ p, X7 Y" O

/ C8 p$ Y* F& D" }0 bhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
2 x( S+ A7 l  U6 X9 H9 L9 r" G0 ]' U% q5 d: a# {$ f7 u6 _

9 g+ F. L: e$ u9 k0 v“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
* T3 }3 h+ f% H0 L/ A, r
, h4 x6 B1 k6 a9 {) r手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 : x( h. ^; _! U& i
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
( s4 ~& A' ^! ^# \出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油: [( [2 m+ B6 F( H
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手9 U0 Q) n9 V' F1 l
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
/ q9 r* m5 h1 S: a& O; n$ [( E# d" p1 k

% Y  p6 B, X4 m買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   * q( A" q, o% v3 Q+ d0 W

1 X) t( K% E5 ~. x$ W你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ; x, n' z0 v2 p3 C4 I2 D, o
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 & l* I3 `+ F( @& c4 Z) n0 p, m
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
' y+ ?8 `9 v) a  F3 s3 x, I
. y9 C" m' s) R6 }+ U$ P  j! L- s4 f# s) z* m
wow. 冷知識1 Q% m, p3 n" m$ W& X& i
7 J! a1 L! ~+ H) m
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
" r- e8 |6 J. ]) ^# ?
% g: \* p9 r  ?4 \. I4 h真係好大真係好大真係好大 2 U2 E) y& a7 i. j2 |1 V+ [5 C
大到漏出黎
' A2 w9 e* `/ l% G

/ O/ u9 Y( C. c& F似,兩個吹的波波,在心口。) A; J9 o$ `: b; a  h) ?
( i1 p4 L! F' s' H
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   * k! I2 V' p  N. l  h& ^- K( D

- V( d0 x& Y! a
1 d! i! L* ^/ L) i( c+ }( O我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
; a$ @1 V- O$ k6 c  g
. R! N! g# H3 Y: A8 S& ^* |
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。$ ?8 }6 t2 }# Z+ h3 T2 ?, @( i* p

% i) K3 p' W% i6 b! t要身材,也是女性$ {" f* V, g0 v3 y2 @
7 z5 b. i+ i+ A3 U$ j$ i- j
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿* d8 D2 F- q( {( u  h: M" u
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   ! w* K: o. O" L) ^1 L0 Z

8 q+ a5 S( n5 `+ z+ V1 I
& m0 w3 @8 Z5 I' D1 {似,兩個吹的波波,在心口。
* I2 t4 x6 f1 r- q& @
' h! |6 n" \% ]# y* a* L7 Q(o^^o)
男友話我似三頭怪物
6 i7 x9 `9 b- x. I1 ~) t5 J
7 g( b, u1 `+ }; I# p8 f& A
& Z" N8 j5 f& u, |1 g
$ g$ |9 c" _8 {: [7 V6 o* a' P' _: Z/ V; m2 b5 J" z6 {4 F4 f9 B
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
* N% M5 p- `9 Q  N$ f夏天會唔會好熱?
  \- [- ?( d8 ^5 @$ Q* e, |8 P熱,好熱,真係好熱
; d- j& b% L0 S- C5 O冬天我都要開冷氣玩呀" n6 J. I" y. V) S+ i1 V% U
1 p! w' k; I- s' t' l. G+ R

( ]7 R4 {3 K+ q7 Y1 {# a2 F3 [9 i
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   2 s% h1 R: E2 w+ I5 V* R+ T6 C7 F; t$ t
好貴呀
5 z$ @5 E9 O" P" ?% r+ Z3 X9 d0 ^5 j8 S
但係值得 4 [, t7 P* V& o

( V, g) ^3 u/ T, o7 {4 w4 \
  G3 C2 {9 F+ o- B
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
! c% a& U6 L* m+ |: x 應該好重
; S- l2 L) c6 b3 r
戴左重左 5-6 KG% C8 n$ t" u" b( ~* g

, `5 J  v2 J7 J  H- x5 m( Z- U. s' a  W! a/ t( q% ]' m
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   % x2 w* o  c* H& v$ m# @
至喜歡看你腿* G0 k4 F# K. C5 q
如果我腿似你更妙
2 I/ ?' e3 [1 X  \( Y
& k2 Q; G5 h+ ^' Y9 G* p8 K- u
我以後貼多D比你睇 / q$ E: w  P# l! F8 g" @
  v$ S+ m, g: m, J& s

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   / O6 B3 O3 ?% O; v
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
: Y2 ^/ |# B9 v  ?, P; ~有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
- N+ x2 [/ h7 p0 \  b. t0 g* u用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
9 j0 t7 \. K  v  i; M$ k7 K$ I! D如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
/ P- h! }$ I) g3 W8 Q  ?: e: G) f: f5 K; C" P! q, G+ x6 @5 p
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假) c1 J) c. b$ m$ L, m9 p3 X
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
  x# p; W$ r' J5 [
; H/ T# Q( \4 W2 S  @) @謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   . j0 Q- A* V  u8 u
男友話我
  Q+ u4 z" c4 b8 o4 K) z

: {8 U3 H( t# W" ~1 n, R仲有一個頭,未計,
* y% E0 g6 {& z. ]* w2 H- j- j6 P: r3 m
除非,已經⋯⋯: F8 h5 z2 H$ {
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
- S$ d5 v. M9 p2 R$ ^. E. l上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
* R- i% |* F1 z  R, H& A* d) R0 Y* u  y2 l: |
上身又要,
& N4 }% u  y* c5 V$ M下身又加臀。3 c/ C" n1 u* Y5 l! B

) m: I5 \4 z$ O8 Q8 z6 Q5 S0 z會不會,好熱,好焗
+ x6 y+ x+ N# _
6 Q. L6 P5 e: }- W8 y0 C7 i, M) h(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
/ S; d9 V2 e- D$ [
" g3 L: y. I3 B有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
* n& \+ F' f: H: d$ S6 e! E用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
/ h) N9 g" c* b* c3 i  ^" D" s
4 {0 T" T7 [' J  }) d  t好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張* g$ t' ^* `7 C% S
Nice

最近訪問的版塊