嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   - G! o& V- z9 ?4 R6 V

. e3 m5 z1 L. C3 L* R$ R; v  _6 j, w, _, ^) b& K1 o# f+ r# A' E
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
8 J+ z6 ]7 q# O: M: Y
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 - ?1 ^( |7 U% n$ S6 i7 \- E
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 5 P6 V; z' S6 W  e" N1 D& J" P
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款! v& f( w0 I. E- |, A" Y2 a( v. A* v
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
! W' j; I/ y# S% p" x- l到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
+ T8 @! d  ~1 P' v. v) o2 n4 s. R- g# Q
" S! k& X- P! t" J7 U9 g硅膠款彈下彈下真係好過引架 7 P/ z9 N& M( x1 B6 i4 U  U! ?* \; K2 d

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   ) e0 }. t- j  I7 l0 _
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159. x4 S) x, [- u; P9 l) S/ t

$ _5 ]* d* B% _5 Q* [這款o 唔ok? 4 G( U% ?: X4 q4 \0 n! o

4 I. h) V2 H1 n- b: j* Zhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
$ J' |6 W" }; F$ {" y4 G3 H: T7 O, R
6 a2 A6 o0 K! |6 s
; J7 E2 T2 H  Q
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
( e* C5 J! u) _8 a: s  s% }+ J& Y/ k- I2 p7 \, @. i
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
1 c1 q$ v* P! q6 s+ _) k; y  ^視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下# [: u+ C. L) D9 E% B4 U
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油, j$ e6 I; _6 y; y0 k
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
! \% Q* b* ~( d( m- N! l厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
8 _3 }* j2 C, V. J8 a' S/ Q# ~) |9 ]( h( U  O% U( }# a
  X0 J4 T. L) O
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   * Q8 N+ t7 ^% W' U8 W' e. y) R

) J, y" M  Z/ t' C2 z% z8 y你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
" {8 S0 A- Z  |5 I$ f填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
1 g0 K: t: |' f; l$ M如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
0 [0 C2 S; @8 n3 P7 w' j# ~( U# A. j: N" E1 f7 j$ n

* K9 m/ R0 z  o& M& Owow. 冷知識& s8 R/ V4 N& Q/ P! D7 C- X; W7 y2 L

9 i+ `6 _& n' x1 L( Q5 A$ }(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
( j7 L! Q+ O* d; m  J* y
$ q0 w8 O" q7 c- v# o真係好大真係好大真係好大
9 K7 v3 G( z' v. V6 x5 }大到漏出黎
, Q4 _  c' v: H

9 H1 w, e4 \: q) e. U0 H似,兩個吹的波波,在心口。9 @3 K' \& c! h9 x* E' h+ l
3 G$ z2 c0 X9 j" y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   ( a# h6 n' e/ k" S; S' w2 Q

$ H+ R% |+ P% U" L, l/ z$ T0 h
& B' a8 U( C' ]( \- s$ Q我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
% R3 R/ D( H: t
& ~- U- e# p6 f& W應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。* s1 r# e! _# d2 G9 S8 T& B

8 H% U( |' @: E( O% e要身材,也是女性, F& \# I. m" {/ l! M- o3 t
% X# A8 U! o" b6 p) L
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
+ `9 w, i9 d8 G" C如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   , e/ L" K7 R0 K
' {9 B% o7 a: Y2 r' P/ i: f$ h+ s

' X% l3 |4 ^! w似,兩個吹的波波,在心口。
, r" ], x  s1 y* [8 n8 M
/ t% ?# X/ C0 r8 Q! G(o^^o)
男友話我似三頭怪物
) M  S! |8 G3 Q7 o" X. u0 k$ l( m- h! Z! q8 P$ w7 _

% Z1 i$ d/ \# E; z5 c; e, Y# G1 x; \7 x

& c) R7 r+ \6 C! D
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
7 Y' m, ~+ x: j夏天會唔會好熱?
# ~6 X, Q: I, d9 d0 ?! I
熱,好熱,真係好熱
& U2 f5 j2 {( o1 t% b冬天我都要開冷氣玩呀
: M1 n# ^0 ]/ b& Q6 Y
& h" z" h  }: J$ G: j0 n. H) n2 g
4 e) m2 u8 M3 R/ |+ |
9 K% O9 E, N- p$ q% t" d0 s" k
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   ; `, p6 |$ U! u1 Q: L* U
好貴呀
3 |/ {' b. Y( Q, j3 R: N1 c$ m4 ^

) x9 r$ e5 A8 T8 j; T. t3 `但係值得 ! ]  ^7 d; Z0 G7 w1 l0 e* I
* C, [3 t0 m3 g
7 |: R" q) X  O( @
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
# D& ^/ _2 l  } 應該好重
/ X/ J7 w9 Q: t8 @, l% Z+ g
戴左重左 5-6 KG  O4 F' M9 F7 _, E$ E: P

C3 q8 n" [/ _, b6 g4 ?6 f( z8 E2 p" E+ X
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
- Q+ q, R- A3 y# f至喜歡看你腿! g" q# X8 e! E: }& q5 g
如果我腿似你更妙
+ x( A% }# u3 R6 A3 R# x

7 }/ i! Y! X8 i# @$ k# A我以後貼多D比你睇 * V+ q0 i) X$ ?; F6 k

2 n: E2 q4 m1 h. y" _+ z[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
) n# y+ [7 P6 y. m3 v& J4 l6 ]: f# C我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
: o, ^% s6 k( g- Q+ }
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假$ [. K1 w! W0 ?
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
+ j6 |1 w) o/ s7 s/ f如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   ' p$ a! ?! r" Q; ?, R2 Y0 L; y; ^
8 [/ Q% A7 |# F
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假4 C+ ?$ @* [$ w, L7 E8 f$ ^- a, ~. s+ d
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
& f8 T$ x. u, R/ D$ Y7 t5 g. M& s
$ W: r8 e. E0 Z
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
, \: o2 ~  H4 c1 |9 ~+ l# e+ Z5 W男友話我
, l8 e9 F5 [( Y& j( K( Z% t
8 s9 s: g7 j# w! J9 C  d
仲有一個頭,未計,/ }9 w9 w+ ?4 ~2 K2 }; t9 Z! ^

* R& `& u" P/ a2 R0 w除非,已經⋯⋯0 `7 b8 i! [# n! e) k
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   ; A8 K- M7 }7 _9 F% n( ~
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
0 ~, v) z: b# x8 r0 I0 h
8 `% L. Y, M& A6 s7 ?, Y" a
上身又要,( `6 }# f; l( C( B8 f! [* L
下身又加臀。
3 [6 J7 a/ |( q7 b  S' H5 k
  ~/ d$ r5 D; V4 {. T會不會,好熱,好焗
' [+ m; l" r3 h& w5 |% z
& U" {7 g; Y4 b/ y(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
1 ^4 d- P! ?  m! K  n! q% D4 t: ?4 u0 ^* ?9 f& i/ U# }
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假+ p5 V- g2 i: [5 D2 ]  a. D
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
; }. O2 _2 W7 _. g  f) {! T2 e; i! S8 l( A; ~* f) H
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張1 }2 y8 ~# T! I& q6 @# ~
Nice