嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 ( ?2 [6 j4 c  t7 w- H, v

1 q) P. r, M, M" R5 U  |& P& x首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:8 g4 _5 b% p$ T6 Q) H
! a' b( H* x5 ^
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
+ \0 Y2 f% {( ~( z# Y* b
; T- P& ]* v6 R: H/ w(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
/ ~8 ~8 X5 z" [9 K8 ]; H& O! W7 S2 G# v
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel 6 f( o# a# p: t6 I- `& }$ ^- e

+ |. v+ H4 H  j0 Z) j(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類7 a% B. r3 i. U% ^1 v2 |% l
: n" {3 j+ z2 y6 }) C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
. e3 m. U1 A) E& x而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
1 v7 @" @% Q, o5 i鞋形很美
& F' a5 W' x: Y) `而妹妹穿上很有上班女仕味兒
/ T0 e) j, m* T0 l
- y7 p# _1 G. Y+ ]9 d8 V
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
4 e( q9 N/ ]# X* T# T2 R. y# P0 a/ `
3 \. c1 f9 V* B( s7 b+ A
2 B9 {2 F5 m' q9 h0 z" O! R

4 U7 g5 e  `1 _& W# A1 G有人幫手,必更美
+ P9 C- L& `! W% d  A* _) p6 v你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
7 O- J3 j0 L$ K2 e- S鞋形很美
) s: C0 `/ u) t* A( t4 L而妹妹穿上很有上班女仕味兒
& N* J' H# i9 K

5 P, h6 x8 \3 g% k: b如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜+ P. X  ~  V1 A/ P% O$ B2 r$ J+ v1 S

; x( u- W& j2 r+ ^8 v2 X1 n& a加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,5 e( |6 Q8 E* Z0 J. E9 e
  W* r- e, K' t. e( \: c. s# L
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,( z6 q/ m* ~# ~) W2 _% V$ P

7 H8 j  c$ c, p, U6 V6 `講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
% G& C4 L+ z6 x. Q! ?: c- p; Z
" G- N" C+ i; Z: B/ A& B( Y( X9 N4 Y, r  s
/ {. R5 J, b& K6 Q

" l7 Y+ O# r% l; s) R  b( ^& T要幫手?- U3 g. p& _+ u5 Q" D) S* I

4 i8 w  g0 C: F; Y0 Q5 j/ X(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
! T- o: a( E: e+ Q/ D% r4 l4 M: _完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
$ R' n2 _# y' I, p鞋真心正7 @5 j2 E& l% {/ r% e
完全擊中我心
; {: x7 r0 l. \- J; o$ ?
  u" }2 Q8 |% g; l" ?# D0 A" u
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 3 ~* Z( H5 ?: @1 S; E/ J# u

0 i" y& H' {( i6 U( A3 ]# q6 f) x[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   * q2 a' F& j5 r* {- N

6 S0 z2 f4 H4 B1 j- V/ q: Q7 }; R2 Q1 B' c7 W8 O$ ~/ j
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜' x: a8 ~5 l) ]# f  I0 U0 g

' x" {8 d' q, s加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,2 o6 J1 @9 R3 B3 U- ~! [
. N& f& _! E( ~
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,1 I9 G( u% t0 c# k
: a! m4 J) `6 F7 g' K
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
5 n0 V. S* T" k; F5 l0 t; S# _* V: v$ |* @2 ?3 p4 J
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿6 b0 M+ w4 Q% C- ?
我未曾穿上那些貴高根
8 o2 C" K; s4 C) d也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!# L! T# `7 n' O, y. |" s' h
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   - t, a* y# U. u+ P
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
& F7 K$ }- n3 ]3 b' [5 L" X不過這對肉色絲襪有點厚了一點
6 a' ^9 H" L7 j. P" g: M3 q
$ b) I) T5 U, t
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
, a! z. D- g/ q/ C6 K, Z% N+ ~: I8 C' R5 e1 ]- w
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
# a5 S$ @9 s4 E4 n3 h: I7 {* n! P# Z6 p' W
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
/ y- ]5 n* i1 K8 \8 w: _8 f! b* q6 Q, ?4 P

不錯!! 不錯!!
, x! G7 \# \1 h: L3 {/ G9 ]絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!, b" L+ Z& n: Y9 v1 C
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
) h2 S: X# k0 |

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   7 h0 V7 y* L# `" Y- l
; H7 a8 X7 V+ r
* r' _) y( q7 q$ h7 L  c
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄9 l9 C) C8 x3 h: k9 \
% q/ ~8 i6 f$ S  I/ x
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
  z' P7 l$ x9 t4 R
- X% A, p1 {; Y& P4 ~7 {當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
+ O" `% Q) W4 ]- Q

3 v$ P  D: x8 u, o1 s7 T
1 w- l: b( K. I7 F4 N+ x我會穿上,薄c3 E! T+ ?% Y9 |( V
' J- t" L( y5 P* [. @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
% p. p8 n  v; u# G) u; O4 E2 F) r# m5 ]9 R* K5 R
: K- `1 b; y6 l( @
+ V: ~9 X1 Y% t3 k; ]' }
我會穿上,薄c
4 Q4 ~( L, e% A- j/ f/ o( L1 s
/ n! F7 g8 O2 x6 E8 |# \8 v, n' Y- W(o^^o)
/ Y+ s! c$ p% w' O
; I7 M0 {5 x2 L1 y薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
* y/ u/ ~$ s/ @6 s8 `5 q/ Z9 H
3 d; z$ g/ s( h! g( s4 Q其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
/ q# D4 D4 b9 e9 g) d; W4 P% V
6 t1 Q' ?) k0 q* X% B再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
+ g/ v- S( S- K5 u* Y近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   $ _! W# b- _- [
+ p* ]2 c( t0 n
1 c' K. d5 u1 t# s) s/ k
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)1 \  d0 E% W$ k/ I+ S
! A9 S- X- b* B
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
3 T) H' e9 \! u5 Z" S
4 {0 c0 w( f) I: A: ^4 `% h再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
5 f' T% ?' H: f( Y- ^& {( g自拍真係好難