嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   # z! G( Q+ Q- c
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
/ [1 J/ ?1 f. z' ]
% d9 y: _8 g* |6 t! G! E: t
夏天會,好現。
( A( f* s, g1 o3 C+ f. G% I) c* r7 U& ^) ^* _
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
+ {: C# j: ?) ]7 P* j1 \' X% N$ S7 r6 u7 N0 @- V5 i6 s8 D0 n

/ P. `6 I& `# N夏天會,好現。
7 r# x# @' h* M/ {9 U$ n" `; P6 u0 x5 A: r5 V2 ^2 M
(o^^o)
/ I- p. v% Z$ S* T7 v

$ B/ j8 x7 d! T  w1 |: p夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   , Q' b8 D" ^5 z/ `) f% C, k
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
! i. G+ ]9 H. \% x8 p7 W
: e6 T$ a+ p8 Y# s
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
0 C$ Q. R5 U! Z" q都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
# j% r- b! y8 M3 j4 i' k) p* n( x) O! t) O  x6 {& N/ S
Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
: g3 c+ x1 G1 v; Z; H
. F7 |7 r, R$ L
  H  ^) m4 }. c, V3 G: V  I夏天唔敢咁樣玩
# P, `4 m0 A' n

+ x1 X) P$ D2 @* ^/ f現在天氣,正合適5 S/ m! m- K2 K4 q) r1 R
: `3 y1 s1 t* |7 M/ K; c+ z5 A5 |
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   ( ^1 k5 m: H% V' k6 p
: J. V; l2 y' R% n! c6 ]

9 P% H* q# W+ z現在天氣,正合適
4 M3 `' \4 [1 B6 V' x! O. ?8 ?+ O; e+ H* l
(o^^o)
5 J/ \' N% L2 h+ x/ M( ]# b

0 Z. O( R& R% N' R0 m# Z係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   
8 b- f7 S' i, i7 [- V, p夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
0 K/ t# Y3 I# \. V  }0 p7 N6 T( L' |3 A% ^
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   0 e/ k$ r# h! l& I7 P
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
3 Y9 e: Q; o8 i7 H8 D$ `
6 ~% l8 b3 ^- q  i& |% h
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
  w( W9 E( @! l$ m: \7 {% m4 |介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表     h6 _. L  E  _, T/ V/ B1 N" g
邊間bra鋪有得一齊研究咁好
% H- T6 p8 a. d3 g: V: m介紹!介紹!
/ x7 Q2 i( {' {# h; P2 E* S  Q: `
* {  V: U! Y: z$ K# j: O
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦) K+ G/ ^( M/ L

9 R: B  C! y! w. b8 ?# b- ^一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   ! `  @, x8 _( G2 c+ R
. s- p" B; ^% g- w/ J, q- b7 J% u
/ ?( T. o+ s# l0 w
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦% i+ x  s; f# |" g
% T% l! x6 p* G$ U
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
# |8 t1 }  z7 h7 o, y; U. B  J7 w

" H% s3 ^0 ?- ?) `/ ~& R果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
/ p8 \: `. T( w' @1 o9 G. J5 T! p8 I7 u. [3 @, t
3 ?. d/ M1 C, ?" x8 `4 _) j
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
9 S1 N! P% x' F( ~) }, i8 ?  w. N7 y5 X. h4 H: i2 M3 ^
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我

最近訪問的版塊