嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
: }3 i7 f3 R$ ?2 S! |
  [! [7 C& p0 I& |% G- G" M+ V! f% q& k
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
8 J6 Z) |1 [% x# Z! x你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦1 Z/ l( Y# l+ E5 u* P- f
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
" m( F& I3 W6 Z. e: Z5 x但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
& g4 Q- [- r& \9 q應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表
9 w( s  |( C9 |......上智高年班我有興趣
3 z5 J& J& n5 u' r我對上智低高年級都有興趣  B  Q8 K' K+ V  p$ R0 R0 v
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?
- \3 m' b. ~( t2 R7 ]我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表 6 N" B2 o# T: r, s
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
6 K0 j. ~- |3 R& u1 Y" C1 u要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
7 r. Y' Z) x( \# E8 T, |5 h$ B( P1 {但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
! R4 ]* S. u6 S$ u% Z; P, d應該可以. ...
7 R" J9 |" L- [
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表 ) C. |, \6 k. \" o3 L. W
0 K: _& z( y# V" B! `
我對上智低高年級都有興趣
7 y( c* Z9 O/ V5 F& R可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
/ W  E3 N$ e+ z; R# ]5 z2 I
( ^( d! t6 @0 h! v' N# j
  P) E/ X$ ^" l9 K9 m2 u3 g) h# \$ _! u6 C4 i8 J
應該係歐美吧。+ d5 q% o; C# ^( f# ]- K
即係話歐美係有上智的高年級校服賣?( B/ m5 b/ q0 D' b
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 ! o* A* D! s! t: ^3 O6 d9 z  ~
- C$ U2 d' K6 `! T. i% l0 M+ E1 h  J: ~
係咪先? 我有興趣喎
& f# j# _- N- h0 i: c3 T

( S" @2 L1 `  c
$ {1 L# B- e5 `2 r2 Q有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
) P) t1 }5 m! W5 R, u* k
% t7 y, d2 ~4 T) t) U+ H) L1 z) `/ }% w

7 |! E/ q& c7 a' [2 m有得訂我都想訂埋一份。
1 b% n$ A2 [) v$ u
有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
* U  b$ D% Z0 H6 e" E8 x0 H$ S' `當中包括上智及DGS
$ _9 s6 E& w2 u& T- V  W/ d( k報名請早

預埋我9 ?  u" q  ?' [8 Z  D) R0 u8 t
我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   ! j' I8 H. \3 N/ ?+ L
現我正組織團購
+ C% _  [6 S9 b! U, z. b當中包括上智及DGS/ p& \# l* e% A
報名請早
  X$ d$ U' S. [報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~

最近訪問的版塊