即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   : w" w- m& f+ P# Z
0 Q" e2 R, J' T+ \/ L% k; c

7 |3 ]7 s6 g/ @* G* C" s我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   3 R  P- _1 u' i8 P0 z# h! w

$ l: A$ _7 j" ~3 {( n  }  z4 Y. _- N: I) V! s& T
死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
! M3 w. W  o) V0 R6 G! E' Y) C6 c+ D% n& f
但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, , d. }. X& G) O6 x
咁點算呀?! 心情沉重添~~
7 f2 c8 @' p+ p

& P/ w! a, y# b0 W* J; B8 P好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   8 b% j$ z2 N" ?& t5 j' r+ _
- s5 x& X; g; t1 w
恭喜成為真正既CD
5 ], ?5 B) H, p. d
# G3 z* x1 R) v, V9 b+ d0 o
真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   & n6 N6 ~( C6 R

; c2 E! c8 M9 S' @6 G5 m: M, _
/ L6 B, t. ]8 i" Q4 \好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
! L1 f4 b/ ?( o! Z. p( C8 `; t$ d. p
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   
9 f3 a' R1 o$ w0 c% X
5 g. k% [8 J) n0 Z5 }
" u* U7 Y" r. \8 B! t. ] 真係唔知恭喜定點
5 Q5 V" w' b, Y/ i
其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   
( p1 l" o  Q- A1 g' l# G/ u! \4 Cx2
! G$ b8 ~8 I( T4 o! u( F1 V$ G
5 b1 S) _+ R* P) C. G, o哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   
( o6 G9 g+ n6 b% v+ |3 ]1 e
0 y' B9 i+ _2 T' H6 L  ~+ o* _( o+ x, K
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否
0 D! D) p1 h* U1 a在乎觀點與角度; K8 l; m7 m+ Z6 }" Q. M
2 M2 T( E: ]9 O: E# K- o- R
正如 有人連M牌b9tl都嫌舊
! r. J) N' n$ r& N. {. y0 O有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   ; X7 u) t5 [. O  `& i  O7 {% r
. p. c' `& |) v. g( h7 e% m
其實你自己都唔想咁?
: U( D" k+ y. `  b- Y) j: z5 F1 ?2 ]. [" n
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   ) x; `, a6 S$ z; G/ Q
8 Z4 i# _0 @3 Q8 q0 {

9 o3 E/ k/ z. u' ^' o- ?0 L半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
6 X( o& s+ y& V% a1 A
% X5 W5 |( R) A+ o7 g, e
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   
% I9 b1 {9 m  f/ A: z4 E7 a
9 h3 }) _. M- r0 S2 ]
4 a4 s0 F8 h# a7 W我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
* A" {8 ?# D* y' E" O: A9 _
* h8 I! P& O) G& j
are you many pantyhose in your home?