嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
; v& s# f2 A/ h- f基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
( `& x  b8 S2 }) J早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
" g& s* a+ x2 `6 Q# A! Z1 ~8 q) T5 W* g
$ M8 t& o: d9 w3 E
6 d; O; P, _/ x% x1 o( X8 z% U) [  h9 Q  U. J7 H
' Y& ~! ^+ [$ Y

2 o! q  D( v: u. J- @5 l) J

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   
1 j. S' ?0 Q' ^2 [2 l乖啦!唔好郁.幫你換尿片
& s" X7 F, H% y$ F6 S9 I6 V& g, y! m7 T& Q
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   : ~) p9 f- ~2 L$ w# {- a! M
0 A; o1 P% |7 a& m
好濕丫,快的幫我換片片
+ x5 u& e) e6 \6 z( T$ u$ L* B% ^
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
/ }* Q  J( d- {  I3 N
. q6 s" e$ E& w- ^( @$ i3 V  T打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
; w* T8 v5 _; R
/ C% k. G& Q/ c9 W* {- C0 f- @# V! y( d5 z' W4 N
做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   
0 w) E0 k6 U: }因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
0 j7 p+ K% ]. d/ r) F0 g( [6 A
6 l" i2 h! {2 G/ R- ?8 s0 d3 X

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   2 Q( Z) S2 U6 h9 z( F1 u' u2 ?
濕得好平均,不怕漏
& M- d- A0 D: G
3 B+ Q9 d) K" n# e% R
9 t$ u* [+ Q# t6 A. k3 `
係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   
& Z  m) V1 a. z$ p2 b其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
. N- _# S6 H' |7 y5 i. {4 u" o5 C; U基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏3 D8 R+ U! ^* Y( J9 D9 {
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
& J7 _( x+ p- \$ W: q$ ~" A* `8 V; p+ y6 {% e' V! G
http: ...
# F: A: Y0 \3 x6 b$ j( ?  v

( G2 h2 S! z( d; L& X包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
9 W: T" n1 q* d$ J0 v7 I6 {. q: O聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   
, f; i2 V. r, s
" L; z; R# b- O8 C9 x2 R' i. [  z# x+ k  K
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?* I. \  v+ p) U/ V
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
# [, w: K' Z, L. J' [
去德國試過,會問有的咩,
0 y# j/ n9 Q1 X: h6 Z答左尿片仲會伸手入去摸下確認。