嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   
; l+ J1 N. x( v+ Y' F8 T& y第一次我都仲記得啊
' N+ J% Q: e* j( S7 {
, F9 g- v( h  g2 t2 t
我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   ! p( z6 B  k# q! p2 ^
長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
$ p5 i% |9 |5 k& n8 A4 I; V
# U1 }; w: y) s. R我和他,己也是長期關係% k9 t, i& V8 b' U/ ~- {
我下面,有時給他插至不適9 P' A3 J7 y: W! @  U
也冇和他䌼⋯⋯% s* P/ e9 Q+ F( |$ Q, a
只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   : e; G' W9 D4 T# ^/ r
第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
4 d$ W1 q6 E5 Z$ R
. E( V9 O) [0 s6 Q
我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   
' i" f' F( J' I* J. a咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
3 V1 M* r; O  k' B) \  ]% l# Q5 B& {7 C- S/ v
很多次,事後我洞,也不適二天, [+ T/ [! J' v( P. z" ^3 T
我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   ! j) T2 f1 a- h2 Z: f
我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
3 Z  Q6 T) F+ o: d- Y* H
5 |7 x( B( [4 y+ @) m* y8 S
其實用了安全套,在抽插時更順暢
+ G, C4 R- y  M3 `我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   1 ]7 b5 Q& \$ C% j$ q% i! @& ?6 g
被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
# z. p: d* ?! V9 w% N3 J0 n
% e8 i4 k4 ~/ A感覺到一陣暖流,
7 R' q3 Z) j+ l: o$ h之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   
; ]0 {, x. u% ]$ ]果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
. {) l$ q$ a) T4 s  A- M% k, h
4 {1 s& y7 i9 F* P
給予他內射,也感覺自己有女人洞子- u* G" s6 W0 p6 |1 ?$ i+ m4 F3 F% Z
我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   
0 }" l0 G" P1 Z1 e) \第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
# H. L2 O; `9 m4 f' ?; O6 z2 Z0 L, Y7 `  j$ v
男人是貪心的,初相識
' t1 ~; H; V, l/ b,用安全套含,之後叫不用,在口中出9 a# a: R& ]/ h3 R
之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   / f  ^0 E3 b3 N% T- v
喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
) s+ |, }- G! ]* q4 T9 _  ^3 P4 Z* T$ ]" I* Q* L# X0 T
其實我心,有時也很辛苦0 w/ x- p0 v  d! o
他很多時忽冷忽熱的
, \: {0 Y5 W5 J* e我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   , ], R, S4 v: p- H6 b2 T

2 U2 y  d1 S* q" Y+ T
/ ]: B8 {, e( X( L$ M男人是貪心的,初相識5 x4 p- R! Z, G$ w3 k& h
,用安全套含,之後叫不用,在口中出
: N; A; S! k$ c% [之後又想叫吞精
. c) T' N5 W1 C& Y8 ~
, u, O. |* W3 w( e+ o* [引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   ! n# l( c" f$ H0 e) V6 ?
; L* ^* @- Y$ |# {
1 s3 p- V6 _- ]
引人落搭之計
9 X3 S1 G& L! ]! x) \4 l, q! i& x( ~2 M' f! G- k% Y7 h" E
喜歡了他,我會討他歡心