嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   
4 M; v+ N( l' `- N有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低., F1 u/ W  a( ^& m! J/ l  A
對高爭鞋都唔夾腳
+ Y; }& O- m8 n+ a% m6 g  A你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼! E  P9 p3 z4 K5 f; ~6 t
雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼
) w" r' C7 _. ~& T- H$ }& k% ~  B, I是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的8 X8 `- y$ M/ H+ z8 v0 m* v
4 k) f3 f) l( |/ |! U
有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?
( l: G( P  {# D5 ^; ?+ l6 r# i最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   
% z- A( }+ a, a& l. n有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
/ w! r& f' J& b# o1 {0 j
你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.# I4 J! u6 Z9 v& i

3 c5 u2 h$ y! h4 B" ~* G1 H岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   ; C7 Q3 N7 U2 ]' \6 \
買過淘寶HX唔錯.
% ~% ^0 M4 T- A' U9 o+ c5 g4 o: d. }3 w
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
, M1 O# i& k( x入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   8 `5 K( N- p; T; N
買過淘寶HX唔錯.: x: W& V) r& t3 d

. Y, m. I6 v/ F8 [$ V岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
2 A) ?& W1 Q3 N7 i

" P; t0 v% [  w% q4 ]9 `1 j% ~0 \: V, E1 C; @
睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似 6 @1 y& E% D# d8 P1 v$ O7 N/ }2 V# d
KA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   
5 }* d/ h7 q: U我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
, P0 @, x3 g8 W3 k2 a2 i( o' I  {
+ d% p/ j5 {( F- f; _7 M貴唔貴,見人見智" m, c6 |% @! V

8 u4 b* [5 B; j: t3 u* ]有人 $6500 收假貨7 K; |  x; Z" V3 S. f3 {
有人 $9000 收假貨* c2 o& J% |  v9 C0 K7 [% P( k8 V
仲要寄外國.連運費都蝕埋
2 Z( Y0 b# V4 b# v
2 E% C  k# u3 W& k  }0 _5 Z" j2 {& S$ [( ?% v) D1 X
有人無心買入假貨,意外地當真賣走左& n+ w- j6 q4 M- @+ K( W

/ a) s, ]3 O& a* u
" [2 J3 u. q- A# R. l3 o$ W: {2 F4 r我$19000 收左2套假貨😭
+ F" ^' b( `" W5 D8 m0 R: \
0 Z' I# u" e6 \' b. f
9 Q! K# |: }1 L& s- H; Wp.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500
0 `* X' M/ M. C2 T' i1 ^" o, d' l! u2 t, t  b