嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   / Z$ l7 F  L- M* n2 I
有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
1 p5 f- w8 Y, j' b7 U. u3 X9 Q對高爭鞋都唔夾腳
* e" |  M, K$ D! a. B' k你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼6 o% }9 J$ v$ o- I
雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼
& P' f! N" E! Y# \/ K是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的
, i: ]# {) S4 g
5 [& `) g0 A3 f7 @) D1 z# Y0 |有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎? * y* b; E2 u$ k  _5 u
最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   8 ?) {- [+ q2 \% ]
有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
5 B8 e6 m: @( H你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.
8 Y) ?# c6 T+ B# N8 ]
7 d" `7 d  p/ V# m9 y岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表     b) y3 k7 |% a5 i& |% C
買過淘寶HX唔錯.! Y+ C: l- h7 n3 A  ?
& Z% a7 c+ l/ l. v; m
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
+ W: E. l+ v; m
入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   / U$ O5 s8 [7 P4 k6 S- x- ~! Y6 ?
買過淘寶HX唔錯.! S% ]9 N: H: f1 k" J

: R5 p( r" U3 W岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
. q6 X( I: B: o7 V
7 z( n) {# e9 K" u
6 Z# z' p) V( O
睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似
/ c0 Z  E8 z% vKA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表     w' y. N- n/ _
我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
4 J" S5 o$ ~+ ?
( s' N5 m) b/ w) r
貴唔貴,見人見智# k8 b! ]  S/ @
/ ?) |2 ^+ h5 R( e3 b5 {9 S
有人 $6500 收假貨
, z, \6 g/ b/ z/ ?. u% V+ W6 A有人 $9000 收假貨
2 y7 u' \* p2 A( [1 J+ V( U仲要寄外國.連運費都蝕埋
8 q, k0 J# C% H" `" f5 ~/ E- f

1 g2 r  d" G+ }) I- |有人無心買入假貨,意外地當真賣走左
( \% B1 \  X2 ~3 M  w$ K4 C  Q$ C; F% o' ]7 @3 X* s# Z
/ F5 _! s' ]' H, P% K* X4 M+ ?( m
我$19000 收左2套假貨😭$ q9 n7 m7 _( C. M; L
1 ^9 ]2 I6 [/ F( f' |' Z2 e% _8 G

: G$ I0 \! R& _( A0 P! i( sp.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500: r2 \2 M9 d" X9 t3 K# Z
2 c' ~! Q2 t1 n, ^5 b