嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   
5 v" L( Y0 R3 e& d* s9 I( b有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
1 ?# H. G' ]* F8 @$ R# G對高爭鞋都唔夾腳
# U4 e8 Y0 V7 N% q你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼; ^& |& k5 g1 m5 E& |
雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼4 y+ H# ]7 E" ^7 A9 j
是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的& {! Y5 J+ J5 e3 @) i

1 p" `) S: ]; s% m4 W有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?
, C8 g  d& ~  C' `! k) h最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   7 D" m& S2 h: O  @5 d, W
有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
7 m  _+ r! s, N' q& h( ]1 O你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.+ v) k7 ], M& S: \+ X3 [
# _/ X. U  ]0 p& v% `  c" ~+ a, b
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
+ g# W0 N1 ~' `買過淘寶HX唔錯.
' G( E+ X; J/ I( E$ w
. i# r. k5 ^; s5 \岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
* z8 j" `7 o4 t5 B入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   : `  H, D5 d$ m  t# L. U6 f
買過淘寶HX唔錯.
0 _+ ?" I0 u1 X) U0 z# U" q' }/ B7 `' L5 P
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
- d. d9 e9 ^' u
# g# I. J; b/ k/ e( I$ T9 _: [. u5 d" Q* Q. j# n
睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似
  A2 V( t$ L; m( Z( J# r$ X4 uKA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   
; }. O- N1 g+ {: I& i# f6 w我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
, Z/ j% @/ Z/ Q3 I
9 P  N/ s7 X' J7 M
貴唔貴,見人見智# ~: d% f' B( ?9 o) F

% B/ m3 z1 }- m  }/ J# T+ }有人 $6500 收假貨
9 n& Y1 c( o( a; r5 }有人 $9000 收假貨% E# N$ t! h2 u1 C/ r# G2 j
仲要寄外國.連運費都蝕埋
! t8 h+ `2 `7 d) M( m
0 j* G1 P" M* X6 n- Z4 o% C9 C' T# w5 N
有人無心買入假貨,意外地當真賣走左2 ]/ D* C" T- q. i, ?2 a/ Y6 W
+ \) u. T) L! v0 `6 z0 k3 p# @1 `: u3 [

& V9 d) z+ P1 M; |9 B4 G我$19000 收左2套假貨😭2 y4 N: `( k) ]/ @! M( ]6 p

. R2 c' s) H: Q; i  H! U5 d5 O
/ n5 o* J2 X5 H  Hp.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500
8 g, }+ b( ]: Q$ o
* B0 g5 ?. t6 M( v0 Z$ H+ T[ 本帖最後由 fishball1342 於 2020-10-9 09:03 編輯 ]