嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   
- y. e' E" T& J7 x有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
% [' z: @. Y) v. i7 h對高爭鞋都唔夾腳
- O/ N# u9 W$ Y) `你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼
% P! d- {7 N! @1 ?1 b2 |9 B雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼
4 T: `0 [& G2 [$ E1 p+ k是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的
$ j. X4 N" @" K2 a4 }) j. `. e; V; p, Q( V8 y- [& |, _
有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?
1 Y$ w  {* T9 j' K, j! J最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   0 N( p7 v' @" l
有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
0 g6 P/ f2 W  m/ _9 \0 J  x你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.  ?0 i# k. T: P# @- m

! s6 u2 h. n6 {. p* O: [) k岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
/ @4 l# z' U8 s" X3 m0 o買過淘寶HX唔錯.
* W. Q" X4 n8 H2 M5 E
& r8 |! O7 [$ A4 @岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
  \! F0 M9 d9 [0 E3 O7 j
入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
: @0 ~. M6 |4 |* ]買過淘寶HX唔錯.5 F4 y  I3 C6 h; b5 K: }
4 p# g4 P$ J$ g0 L( q9 G0 s3 E3 x0 W
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
% p' v" J; e/ n6 [# C
: S0 r9 U. Y! O
' V* h/ @8 g+ c6 K# b
睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似 % U& U# `( N) @* I# ~& w! J
KA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   
; j& f; ~- F/ ~) ?5 {% T8 m我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
$ s, t( Y% f4 E' [7 R
! w4 @, `9 d3 W/ V5 U/ E& a7 }$ Q貴唔貴,見人見智. w  b, Y6 K5 s3 Y$ t7 r/ E3 O

$ e- Q" O) s* x1 b有人 $6500 收假貨
* v! T& }( k' p2 |/ E; Q有人 $9000 收假貨
, h8 m- M# ^$ K. h仲要寄外國.連運費都蝕埋
3 ]& l) w# i# W) }+ K, [
- g& Z- D+ `( n, E/ \  R5 F- O- b" h$ h9 }3 a. r: T
有人無心買入假貨,意外地當真賣走左
+ X* [9 E% D. A& _$ R7 p
/ i- T$ ]- N) R; w3 M
% y% `# M' A0 i" X5 U我$19000 收左2套假貨😭
1 L/ x+ j" l' a
  z0 W7 L2 M! x9 M  T0 x5 |, z, i9 U; o8 Q1 _& i9 |+ B
p.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500
" v  k8 O& g" ]/ z: ^* z' U8 b" f0 w) o