嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   - d# D4 u- d  H9 e8 d, {
有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.- y+ o4 P8 Z7 \# Q4 n
對高爭鞋都唔夾腳
* Z4 R, w* }+ B3 w. m0 M你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼9 X" z. j/ m2 g, H" N
雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼1 w0 }! s* L, W5 {: j7 W6 n
是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的
- s0 q3 l+ \$ d. g5 G/ A
% ^# T" k% g; V" i$ C3 w( L有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?
* O6 S# U. f, ~; O+ ~最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   
  K1 H7 @& }; T% c% V1 y$ J* ]& E. R有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
) W2 W, C& _/ @你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.
2 R9 W, x' [( @$ z& }9 \, s7 G5 _+ R
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
9 K& V% A7 ?0 O0 w# F買過淘寶HX唔錯.6 P' s- g/ j( k

) |& L; r4 ?& R1 a5 i岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
2 ~9 I" s& s  w4 Y. |/ M
入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   ! A! x8 r- k/ ?" h# n
買過淘寶HX唔錯.
( h' ~0 R) I: h0 ?. R5 d$ M& b  O4 t2 t& _0 N
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
# B- k( t9 }2 m: [

. l8 U8 T5 M8 B# |; G; n6 F) A( D7 V
睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似 ' L' ]& j3 n! X* T4 W
KA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   
) I8 @* a9 ?* u) ?/ Z" g我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
4 q( F4 f4 g9 t. P  \: @5 t3 H) Z& A( i1 t" v: [6 M% J
貴唔貴,見人見智
) D0 x  \  n' W8 k8 P
& R9 U4 I& q4 x1 u* t有人 $6500 收假貨% W7 r+ M; |9 y
有人 $9000 收假貨" n8 @  J: d* |' V* [
仲要寄外國.連運費都蝕埋+ e% E( a3 r4 l6 [! n

$ m: S( [) {% s# E8 |( U' Y$ R/ g" \8 R0 O" y! k7 e
有人無心買入假貨,意外地當真賣走左6 K9 y7 l% G! V% b+ `
9 C. D0 {& f8 \1 R& T5 i

3 j6 j" @4 ]6 h3 r  i我$19000 收左2套假貨😭6 c9 [' s8 R: W1 |, K9 t0 m
3 `, y1 L& p, F" o" @% N

% l% c, V0 m# }& jp.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500
/ T% V0 A6 g$ g3 C- k1 U! f; E