嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   8 g3 \7 P9 N9 X8 e8 d  o# k
有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
/ r1 A" v4 \, l4 z7 m對高爭鞋都唔夾腳
  M: W; n4 E$ Z
你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼4 P" N: X' C2 D1 ?( G/ g
雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼
0 d# d  ]: ~1 z7 Z8 E+ }是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的4 ], }$ ]( \9 B# S; W

0 B  R7 R) x/ E1 x: j有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?   O4 O5 Q3 b! o/ _
最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   + a' {, u( W6 g, c  b0 Y
有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
. G6 K" L/ s. q  N你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.! _' x# D( P. W& W. {- b6 _. q
9 q: v$ i- ]; o) y- W- P! @
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
. d8 }/ N) x9 a/ }$ r$ r9 f買過淘寶HX唔錯.# k% O0 k% q5 T' w- ]* f) \
8 O4 D# C5 g- Z7 B7 J" q& q
* E0 t6 s3 U0 m9 A# _
入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   $ ?0 Y& ^2 A: h, |, z2 `' m
買過淘寶HX唔錯.3 U7 [# [3 g6 ]/ N& a/ z
9 Z. {! O+ \( v6 W. j; V
9 k7 E8 Z% q5 U) m9 m
( M' E& m2 S/ Z& g& B

* X9 w  u- M5 t( V4 m睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似 ) \* i# L5 D  o* R5 m# J- {2 j
KA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   . M* R2 s( G" d
我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
% Z$ C9 Q8 ^4 J

: r* ~+ N- I9 F( m  c. E0 ^; X; y貴唔貴,見人見智
, b4 @- Y, A/ D' D& I5 R# q- R& x* Y8 {& T- r& d
有人 $6500 收假貨
1 h, Q) q; ?( O' F0 M* f有人 $9000 收假貨, V( b) u: W% z7 V' D
仲要寄外國.連運費都蝕埋
* S& J. {/ ^7 o1 }' _" Y1 N/ i% a* @& ?/ I& V6 G' X& ^
$ j, ^5 v! V4 [; v5 K0 K; j# ]: G
有人無心買入假貨,意外地當真賣走左$ @4 l0 |+ B/ U6 E

- P( q6 U' b3 }' j2 y  O5 |1 @8 n0 S  U9 G- M; C% t: ^. d
我$19000 收左2套假貨😭
- `  h6 ?- p5 w- A, o; R7 R9 |" Q; V  V+ E3 D

* O- N& b- i" |. c0 q5 vp.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500
  w7 l1 O1 N6 t$ [( B0 f0 h8 f' d+ M! r# x* h% t2 r& {9 ]