嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天去咗 Magic Beauty [分享完畢, 謝謝收看]

今天去咗 Magic Beauty [分享完畢, 謝謝收看]

[分享完畢, 謝謝收看]! F. q! f- w: z. Y

' P4 c8 M% Y8 h4 i[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-6-12 06:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
張相睇唔到

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-25 23:46 發表   " J8 l. s# H  {) a$ H: H
張相睇唔到
8 w/ k5 o: y5 V. m0 Z3 ?6 }9 M% o- E/ `) [) m+ y: V1 U+ W
依家 OK 啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Heel姐, 今日邊個Service你呀! 有d似唐詩詠果個, 定係細粒d果個呀! 佢地真係Service幾好的, 又好鬼好傾!  
0 S! K; O) L) V2 H另外今日上去係咪多左好多夏季衫呢? 如果係的話, 等我又上去睇0下先!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

回復 4# CECI 的帖子

第一次上去咋, 係細粒嘅叫 Ali***, 今天款唔多, 5月1號話多啲貨番喎

好呀! 有機會一齊上去丫! 那裡最好就係任試, 試到合心意先買都未遲!

回復 6# CECI 的帖子

你著乜size, 我就好多中碼都啱.

Heel姐咪玩啦! 你苗條我咁多! 我170身高,約31腰, 無41-42 Size都唔得呀! 嗚...!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 00:30 發表   # J+ {, Q* _9 _" u
Heel姐咪玩啦! 你苗條我咁多! 我170身高,約31腰, 無41-42 Size都唔得呀! 嗚...!
  F" w' p: Y% x* K5 S6 q, F6 u; q8 i) [9 S* {5 \
同我差唔多囉, 170cm, 我胸成38-9, 以前做gym所至, 減咗肥腰就31-2

He...He...我講衫咋! 如果我條腰要著41-42我會放棄CD了! 我T-shirt著M或L碼! 女裝40就貼身d了!

回復 10# CECI 的帖子

icic, 其實我睇款啦, 鬆身有彈性嘅, 40有時得

幾靚喎,幾多錢呀????????
mandy

預埋我CECI

我想問呢件買左幾錢呢....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 10:17 發表   
( D1 Z+ `9 h: L我想問呢件買左幾錢呢....
; ?1 I& @; _' f( p' k6 K) x* U- w5 V4 l" k* U1 ?
215 hkd,

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-26 10:32 發表   + g6 v: p+ S$ ^- x, M

. \" ~/ L+ R/ r( r
+ V" G( s) m# ~9 U/ G, E215 hkd,
6 h. N+ t# P% C. f- {5 A. @9 s$215 6 }" d8 H: H, A! q/ R7 W. v
係唔係好多人著大碼衫先 ; K2 C1 [1 G2 s) ]' t8 Y4 J7 ]2 N
如果係我考慮開返一團

件衫個 link
' k8 G6 L& @# d7 ~3 L飄逸碎花假兩件雪紡連身裙

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 10:34 發表   + ?2 P0 l+ g( n/ z
) p: f$ g( L) n* b, v: C/ U
$215 ) e% E  M# @! m$ t' K% c
係唔係好多人著大碼衫先
; p2 |, u/ L3 S6 d: }% F' t如果係我考慮開返一團
0 a- r7 |  |* h  E& g
  B8 w" H, J4 V5 n# q4 W
所以依家唔post戰利品lu, 唔係幾好咁.

同一件野如果搵我買... 9 i8 x5 \2 w! D
可以做到UNDER $150
* |3 Z( J8 u) e9 C% C約係做到佢地六、七折左右 7 ~8 k3 N5 L7 @5 V/ \* ]
如果多人會買我考慮開一團喔
& n$ s+ k( S1 r* W5 E不過我就無得比你地試衫了
6 e( @8 K" p0 o& B5 u- S$ ]4 K. i9 I或者你地可以去試完再搵我買既5 h4 t6 b* ?% R* \  S' P# o
& ^2 ~" o. y  I  \

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 00:07 發表   # f2 H% z( E0 ^8 w
Heel姐, 今日邊個Service你呀! 有d似唐詩詠果個, 定係細粒d果個呀! 佢地真係Service幾好的, 又好鬼好傾!  
: h& U) O9 [# V+ s. W另外今日上去係咪多左好多夏季衫呢? 如果係的話, 等我又上去睇0下先!
- K6 `. H/ K$ [% D/ L3 v; v+ y- j/ U- o& m" Z& C& K
唐詩詠??
) p8 [7 \, a& l( _; s# X3 z我至愛wor

最近訪問的版塊