嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

如題1 c; z8 N* ]2 |- L+ Z# o. x6 Z+ w7 i
我個人是都用雷妮亞和純白體驗
覺得好的就按一下感謝吧~~

我平時返學都會用m巾或謢墊!

蘇菲彈力貼身
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

WHITE 41CM..... 好貼身...好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-6-16 00:58 發表   ! ?$ O, z8 z6 C+ y' F; {
WHITE 41CM..... 好貼身...好舒服
/ M, W- H% Z/ r7 T" d6 U0 l

Q; [7 ?! h- l: Q我都係kotxx 410
# s, ~# R; L7 k0 i1 t5 C之前用安睡xx
& M8 T7 r1 x* W4 z& i可惜有時用會成晚訓唔着
' m( y+ a& b* H+ ]) h同埋因好早沖涼 沖完用410 行返房驚現形同唔好棟腳坐<feel唔到巾巾

我用Kotex 28cm.....正.

我用護x寶40cm

一定會用…
+ j3 ~3 a0 w3 u( r+ j# M- _, x5 B) F8 M! w加個蛋蛋…. R! k$ v% J5 T8 T5 N, P7 C6 A
射左都唔怕!

用衛生帶更舒服啊..........) Z) N: I, `+ i

O6 x, _! b$ E) J: o" x- m

我有好幾隻牌子+ A4 u% y: {, }) A6 |  S# H: k
最細size一定要28cm以上,如果唔係,我會feel佢唔到  S! d# d; g7 H9 Y1 ~" `
Feel唔到咁就無引喇

我用的呀很舒服的呀呵呵

引用:
原帖由 bra123 於 2010-6-15 19:50 發表   + @3 [/ z' M$ o- V, _: w  e
如題
% w! @( S4 ^/ B& V我個人是都用雷妮亞和純白體驗
; w2 z0 w  v+ U1 ?  O! J我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   - L% x! E6 M  e* M. q

$ |5 j3 j; h- c! h我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
7 i; S& j  R2 X1 K3 X
. {5 p4 ]+ B  G; n9 t7 h4 h" z
用o甘大條m巾你唔熱o羊?
, ?* [1 ~0 m; N; T2 A我0個幾日用天使都焗到發脾氣

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
. `' [% q3 G0 i; z) u7 ], ?
/ G3 ]6 N7 g. l我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
" ^7 t. k# V7 r9 |# i+ v' bKotex產婦巾要咁用最有質感
: p6 \( {8 l( Y3 l. }( ^, ]& t( O

where to buy? thx.8 Z3 J. p4 r0 m" L
引用:
原帖由 maria-ng 於 2010-7-23 07:05 發表   
0 t0 i2 V6 l5 \# }- w. h用衛生帶更舒服啊..........7 B4 {* g- j1 g& M8 I2 t9 l$ G

+ C$ z  X/ s- C  j

這裡很多衛生帶,男女裝都有
; [0 _0 F6 S8 j( _* ]8 t' o) u9 |http://chinaotto.com/product.asp?productid=3664

一直用開棉條,上星期終於又勇氣買左蝶安護夜用裝,訓覺時感覺好舒服,不過好焗

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   2 o; H0 G0 E6 i& [" p; X1 A
4 ?; ?% n, ~4 F4 g' f
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
! p% a8 L6 }7 j+ I, i8 [0 U  G我都有用過,的確正

冇M到都可以用?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!