嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

如題3 @, N8 [% g$ Z* v  v
我個人是都用雷妮亞和純白體驗
覺得好的就按一下感謝吧~~

我平時返學都會用m巾或謢墊!

蘇菲彈力貼身
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

WHITE 41CM..... 好貼身...好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-6-16 00:58 發表   7 E& L& v1 C7 r. S0 R) Y2 F" V7 m
WHITE 41CM..... 好貼身...好舒服
/ G  [) ]$ Q4 H0 J, H& v+ T

3 o0 ?5 T7 U  N我都係kotxx 410
) l/ h2 K6 E" d: S之前用安睡xx
: K" n$ w# F# M* S1 H可惜有時用會成晚訓唔着
, x' O2 j  i" X2 [同埋因好早沖涼 沖完用410 行返房驚現形同唔好棟腳坐<feel唔到巾巾

我用Kotex 28cm.....正.

我用護x寶40cm

一定會用…( r+ c5 |3 u! S" B& C
加個蛋蛋…
1 c" `( @: _) {1 U射左都唔怕!

用衛生帶更舒服啊..........9 s1 D# N' T* Q

# F8 e5 o3 U# I* w, c' \

我有好幾隻牌子) `; A6 Q3 j% I6 M' M$ w
最細size一定要28cm以上,如果唔係,我會feel佢唔到& ]- w6 y  g; i. R# o9 l: d
Feel唔到咁就無引喇

我用的呀很舒服的呀呵呵

引用:
原帖由 bra123 於 2010-6-15 19:50 發表   3 a9 Y2 _# q# T9 A# V9 e
如題& s1 h/ u/ B2 V. v, M
我個人是都用雷妮亞和純白體驗
+ Z2 P( b! s8 N! B  o$ ?2 \我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   4 j: A% P' t) L5 g  v% u, H
4 \) j1 g4 Q8 m. ]) l1 z1 ~
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
+ y% E' {; \2 s, b$ a9 I' \# u3 v, c' F* x, m1 P. i/ i
用o甘大條m巾你唔熱o羊?
3 ]2 B4 r2 P7 r  G我0個幾日用天使都焗到發脾氣

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
( K9 l4 o, h6 U* `4 F/ x$ x
; i5 C3 T4 }3 {: p7 f0 ?! _5 J我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
2 u1 u! G0 c* ?1 W7 T( J9 @
Kotex產婦巾要咁用最有質感
  i6 G+ P1 ^8 z2 z

where to buy? thx.
6 Z1 n; _# X5 p5 `- n) N0 ?6 i8 C
引用:
原帖由 maria-ng 於 2010-7-23 07:05 發表   9 t* @" |  h: ~' Q: f7 ^8 C
用衛生帶更舒服啊..........; p1 u% C6 N$ a

1 @" z! @  J$ g2 m

這裡很多衛生帶,男女裝都有: W' ?( r. F  }  K' B7 D
http://chinaotto.com/product.asp?productid=3664

一直用開棉條,上星期終於又勇氣買左蝶安護夜用裝,訓覺時感覺好舒服,不過好焗

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
, V6 h" C2 \4 P- b, l7 f2 A+ J; V5 @- y
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
5 b; r7 d4 n/ m- n8 x" E3 y我都有用過,的確正

冇M到都可以用?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!