嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
. c% H5 q( i2 m" S冇M到都可以用?
/ r$ z, c' q3 \, e2 y( }Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   0 A) x( f1 s" F) g/ K1 T# K. c
冇M到都可以用?
3 X4 p7 T0 m* O. s) r1 _9 `+ H
7 j& S) f7 J2 H! W+ o
點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
, P7 m& X* o9 T- e$ O, H+ ~% ?- D
% A8 k% B2 m2 }. `' ?2 mhttp://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   ! \+ N0 }2 N) u! Z5 {
冇M到都可以用?
+ X( X' h: ]# z7 h  r, J- L+ l! z5 H& L% g+ r/ ?% D0 c* D8 s6 a7 f

) K8 G0 f7 h* J. W0 x' o, V  a( f點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   ( r& X" N2 V! c- c; J, v7 I
冇M到都可以用?
0 B- Z& B8 f6 \* w2 n
有D女人失禁米用囉,點解吾可以?
8 c7 H% O' \% x) D: ~1 B  Q+ H

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   7 w( C# o% v) D. d
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
1 I! v0 H+ j) W( N: n; |  ~試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   " h# T8 d" [# R0 t4 Z
& w" S! c; S; V( F
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
0 p+ K' X0 x, Y2 e. w
$ d9 C# r3 L9 l- _$ W
我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
" @* d2 q; G5 p0 j% t: i護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
( h; V6 Z( R$ n$ R8 v8 C- Z, H. q) ?( w' M% z: V; R) d$ f' ?
同意!我都試過!
8 v! U& v" }. d3 e可能摩擦多囉!) {* K6 z9 Y) X4 b
3 g! _! h! p0 D; }) s. ?9 k
不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服
$ a( J: o, `8 E: F9 V# a2 j4 |' p0 V一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
# I: ~1 y9 U$ Z護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
$ b, j- f$ m$ b  _7 e/ I" J
2 S& V+ n& z! I& m
唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   - m0 r; [6 z: X; ^
唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
) u9 \3 |9 i5 E1 o6 H; r8 J" j" F; r/ a) n8 e
http://www.mymonthlycycles.com/
: D2 Y9 u7 |" B9 b* I/ I2 T4 H這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   . U1 Q! a: C/ Z# |% g

7 d7 p) F. k; [, f0 W$ s* R) ~  l* \$ ^我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
+ W2 _$ ]) `& f0 R% T6 ^

3 r8 j/ k+ L0 _# o. C+ {我也喜歡用高潔絲,棉柔的。