嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
( J7 o. U5 d( {/ W2 P4 @( B冇M到都可以用?
7 c, j7 O: F0 \: |' O6 Y. X  UWhy not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   / z5 n' v7 E7 m7 O1 _
冇M到都可以用?
; m! u4 n5 U1 @1 T( J

$ V! T/ e: j. j4 R9 a/ |! `6 d點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾2 ^- L* j$ F2 s$ l: U
& A# R  O+ N- r( f- _
http://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
% D1 v5 A& n+ T0 f& ?冇M到都可以用?
. @  S2 H( y# l6 m7 E0 P6 C
, u; V- h! B- U! k+ m* A3 B6 T* K4 k1 f/ ^2 g. A
點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   ; L; r0 f) X% S
冇M到都可以用?
$ _: b2 g7 d5 e( X; J) f9 I
有D女人失禁米用囉,點解吾可以?
3 K3 e6 K* V* ]0 T* d: l1 R/ X

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   % [! P5 u& a) ^! T& y, R
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
* R4 ]* b/ R6 p/ i  L試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
9 [+ c4 `6 c! G" }* b
, R7 S9 E, v; P2 w8 `我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
. b# t6 e* z, |9 v

6 ]6 |. R. D" J我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
# y0 Q9 l! W4 \) o' K1 X7 {8 \護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
/ R5 X$ X, {  G9 Y2 _* m* T2 R4 K, {2 h0 u0 t, `, c5 t, d4 ^
同意!我都試過!
; c5 b) d3 [( I9 _2 C3 ^' a- O可能摩擦多囉!
6 d; ?* `( p& |$ E5 f7 H: U3 @! J
不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服
5 G1 A4 y" @! t6 W一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   4 x9 S. A* v  F
護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
, S. ]2 ^: l) z' h

; k) f' l$ i1 u0 m6 K1 [7 p* |唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   
! a: ~5 W" I* P8 y8 t2 v唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾. x0 }% ?4 y/ _, {7 s9 D$ P

, }7 P  a" O; G) N/ `. x) Nhttp://www.mymonthlycycles.com/
. ?, h/ b% l+ o( p2 n' v2 h3 n6 S這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
0 n! N* Z$ j2 c3 x
4 X, D9 m+ J- s我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
- O1 ]7 r% }3 e% u) \; t0 z( A' b$ z4 q
9 i. D7 n1 g. P9 {" V
我也喜歡用高潔絲,棉柔的。