嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   3 K' W8 F5 o: E, \' S8 ~
冇M到都可以用?
& ]0 f* t- v5 B$ b% e+ O1 U
Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
5 F. N: b+ W; n) ?9 z冇M到都可以用?
- T" n4 Y8 Q8 Q; f1 L: A2 V$ y& k2 ]) b6 E/ T
點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
' a# u4 m1 {$ d  m) f, P8 Q* \& Q: ]6 A0 f& z
http://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   3 J; t8 H1 b/ G1 P$ d8 A5 _
冇M到都可以用?
. T5 c" I$ W/ v% J# D. a& |& M, |5 n- x( X' \% ~8 T$ Q# Y( G( k! V- F
9 h  w& P1 w7 U! @* g4 e. s( q& b2 w
點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   1 L. R) n9 M6 C
冇M到都可以用?
: I- e: M' W7 M% H/ U" P* Y/ Z有D女人失禁米用囉,點解吾可以?
  r0 b9 w6 f3 A* X

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   
# z1 ?! q- T; `' U/ F; j我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
, B% k5 l3 _" L' h0 k; {4 x
試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   2 ]6 j" C# v& ^

5 D& Y2 ^$ W& S0 Q2 h$ Z我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
9 |; @/ ?  R  v- ]3 Z+ Z4 E" G' [9 p& L0 c3 A& T8 f
我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
  U7 Q* ~- N2 _& a2 j! Y護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
, @; X  I3 k) k; e7 N+ x8 W7 o; k  p3 @4 X
同意!我都試過!
* z* [7 z" _' e, b$ u可能摩擦多囉!$ u: w0 r/ R7 Z) p

5 |+ q  ?' G) y7 e( p不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服' @3 [3 R2 i7 g/ I6 K
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   % j$ j/ r) @  M
護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
" V/ c4 d- Z' J) P; M; w2 Z3 D* D7 K

' ]3 `4 S' D/ v; B6 l8 o, m. M" q1 C唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   
' z( }0 }* N6 u5 j唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
2 T- r9 ]; c9 V; X. _/ C8 G& \5 |$ P" r$ J/ F
http://www.mymonthlycycles.com/
# R0 J1 y5 k* x" P6 V3 c& r# d/ C9 _這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   5 c' f' n' a2 m( e1 C1 P

( \- I" `! T' Z0 i6 R2 I* d3 \我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
  A+ T# H! X4 A( Y$ K: M
8 s: j) L& g5 w$ U
我也喜歡用高潔絲,棉柔的。