嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   ! f6 R# v( P- R: \
冇M到都可以用?
, J* O1 r3 c* k) s/ k7 |/ ~Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   + y* A) [! \4 X. t
冇M到都可以用?
: o0 N; [- _4 G, a
& R% e! w- s5 [5 C! t, f$ |
點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
1 H' k' P+ I# j, E
0 s& t) s  z9 _4 ~$ ]/ z$ z6 bhttp://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   # I8 T; v. o  F8 t5 P/ Z0 R1 `
冇M到都可以用?
1 L7 R1 F- \: i3 W9 F3 [2 l) \- f  P" B8 `& J2 T

; D" E8 N% ?" T) V點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
; S( y9 ~3 H3 w' T冇M到都可以用?
1 {" f. K# o+ g# Q2 e- V
有D女人失禁米用囉,點解吾可以?+ g! Q' {' X1 P

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   $ m- t( G0 A! i, W, K
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
4 H) ]" p, Z+ z: Z& s% m試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   9 [! o; [. ~7 |  P: k' M

4 g4 K& `. v8 U1 Y$ K# o0 W我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
* [& p2 \. o+ f, s0 }2 V% F- t  Z6 e
我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
& L$ C" A) o2 z) u護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
/ ^  R8 V1 p, P5 {9 U' M" d) n2 _7 s, Z( g1 F: J
同意!我都試過!
4 l8 F; R2 J, y* m# m" }0 {, b可能摩擦多囉!% l) T0 w/ f7 R! Z

) l. c7 A2 c2 f/ n  c+ v不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服* c6 s4 E6 u! J5 W
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   3 R7 X8 w+ s& B7 T6 X% [3 m
護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
0 g- M; l1 ?% T& L

( e' \0 r2 q$ w) U0 ?唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   
6 e, G# p# s3 g- T$ g: I5 Z唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
% j3 T0 v+ M. R) C0 l1 M* r" P3 [1 ]7 B1 u0 n, G
http://www.mymonthlycycles.com/
4 b2 e3 ]! V) i* m
這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   2 j, Q  @; t& j% }. V

' F5 [% T" t8 I  w- Z我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
( e# S- h+ ^. C% Z+ l
: \2 \3 |' y' D! ^* n+ \我也喜歡用高潔絲,棉柔的。