嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
% o# L5 M& ~9 ^( b* S冇M到都可以用?
, t% }" V2 n% u) W& S# j1 Q
Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
) S; m. Z' X, q1 q! b- @5 Q冇M到都可以用?
) J( Q% t( _) }9 V" A7 T" q% g1 P4 s; j, h! i4 u9 X5 W$ L
點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
; L: `5 H% v) o" S. C; z0 u/ \6 \
, z- e+ L8 F/ g! r) fhttp://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
. X2 N4 K( E  x冇M到都可以用?
6 |; ]7 q- @% a; A5 g5 ?2 _9 [6 J

# d5 J, z  @" }5 ]點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   4 t7 j& j1 k6 Y/ D
冇M到都可以用?
" o4 a- I6 L* Y1 O* H' D9 g有D女人失禁米用囉,點解吾可以?
* [* S+ z( j2 j4 p" a) X5 X$ M

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   / @: b/ C" _: m. a& O% ^# [
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
5 l; a! B4 k# @, c試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   2 e* L. z: M  G8 j% V* U9 [, B

. E1 z5 H, b# B我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
8 F, Q/ f0 D. q1 m
) `% U" l, D9 |- w我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   , {  ^. I  N7 x9 B$ K! |
8 _: S  n2 g' d! r# r

) s1 H$ K& P/ N同意!我都試過!
8 [1 v3 d& H2 z1 E% G可能摩擦多囉!9 m2 l# ~. X) r( F' _& D

9 Y3 F6 i- a  G. y不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服  S, Q* t! n4 p; E4 J- g9 B
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   & Z# q7 }4 L* |' R2 G% J% Z! l: j1 d
* L( S8 y8 {! T2 V1 K* ?! z6 H7 N4 I& s' e; K8 P
唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   
% z* B" g$ E% h  _8 V( N2 v) Z唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾* n" j( L) N) x1 R& \( g4 P
& }1 q) f+ Q; e5 x' j
http://www.mymonthlycycles.com/
4 N+ L" x) H) _# H2 n% b0 [; x
這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
3 R" j" K. f9 n, B) d1 @
8 ~# l% V% s% i6 x8 ~) C我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
5 Q5 _6 Y9 U+ r% L' n+ s( D
- }6 V& ?" s; s/ d% ]我也喜歡用高潔絲,棉柔的。