嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
1 p) a9 q( N# |& F冇M到都可以用?
# b+ n% S. A7 t5 ?5 O3 kWhy not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
3 r! P+ [8 w% @3 |" d冇M到都可以用?
3 V( h7 }4 p" X4 \  g- q, S

4 Y+ d+ g2 b! t, \+ X點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾- j0 {! M% O+ B9 q7 a

$ u2 ~& y; E) D# X, Ghttp://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
$ ]2 L( f3 [6 U  I* H! \/ `$ _冇M到都可以用?
8 E- V' G3 Z. V" K' {
: D5 w) S* a, G  P
6 h4 s4 Q0 G) k& l$ i% z! k6 c, ~點解唔得先?

引用:
$ U9 B8 A/ u, B) A4 {" w4 k3 O冇M到都可以用?
2 s; k* X8 I; x: y# {& y有D女人失禁米用囉,點解吾可以?. H8 x# j+ H. \5 r0 G

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   % S; f' F( j" n( N8 y# D$ U
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
5 c+ \# U; l& d; u" m
試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
: t5 k2 s* |$ Y/ Y' p2 l# o
" g1 X- y! Y* `/ I8 }, `; A我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
8 D, O  ~' h% I+ [% h/ M- D; ~% ?, _6 M; p. ^
我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
- D, |& I3 E+ r" o9 r# G護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
5 B4 [3 X( W- r; b3 [4 C
- ?) O0 g9 K9 @- S& c
同意!我都試過!4 `8 u% U* J( T7 H
可能摩擦多囉!+ o, O& L. v* v# X) t2 i* x( `

$ h* [1 @# v: E8 C+ r7 W* ]9 e不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服# I/ O1 \; J6 ~3 L
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   ; F$ `6 n! G8 c5 ~$ m+ O" y
護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
7 u- R2 d% ?1 f4 w1 x

1 m6 ?* q2 t3 \1 H唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   ! E7 g7 }2 @( y* T
唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾+ u) a! A7 p, ?4 E9 j9 V' e

% V( w8 g! X7 C0 w7 Vhttp://www.mymonthlycycles.com/
! b& L4 i& h1 ]( @+ g' l, O. c這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表     B) P* i- Q0 F

' C$ ]9 K( J% W2 B+ I4 B我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
# ~( K& p/ ?9 k4 I: Q: H1 `4 \! A' }2 G" u5 j  ]
我也喜歡用高潔絲,棉柔的。