嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   7 d, c" P( b0 V: L- Q6 k% Q
冇M到都可以用?
: I% J% L- A2 [( r2 m3 y
Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
+ T- u+ Y: j4 f. D( v! g冇M到都可以用?
5 B, F' Q2 \3 `5 J6 P! E& \

6 N' a! `9 q; ]" t9 J點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾4 s8 d- ]0 h# U4 h  \
* I, A! H5 x3 N8 S! h1 s
http://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
+ u, d4 q" |) s8 D冇M到都可以用?
5 E  M# s9 s4 p# `, ^2 q5 d5 Y" G! s+ j

, C+ h8 N' z- h) c% G; c: T* y6 y7 K
點解唔得先?

引用:
  `" n% I! u# `* [- I& y  ?冇M到都可以用?
9 f: p2 F/ k9 p" B8 `9 F
有D女人失禁米用囉,點解吾可以?
) `: K# p" Z( z

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表     \: o' ]; B/ G2 q3 T* R
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
8 |: F6 \( L% J* D6 x  m4 r試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
+ [/ C  d$ F9 A) ?" u7 @; v" i) ?
1 J2 s6 {. D6 ~* p5 k我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
$ H4 }* q0 ^- y2 u
8 E3 a5 s9 |, Q8 y" q( g1 i- C% y- P我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
! G; y' h; k, h. [3 A護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
) i$ v, V6 g6 L4 d4 q# p

) |. b) g  v) H4 R7 A同意!我都試過!
& i7 B+ s6 `$ ]( p6 W4 p. [; K7 N可能摩擦多囉!) Z* E/ M6 W6 G. H) c

4 [; }& Z+ W& `* C3 y- u不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服. y  M0 `1 }4 ?& o, R$ N1 Y
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   ) B# p& ]5 Y7 y& K8 G$ m: `$ E7 F
護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
3 f  |5 o8 e, l6 p
$ `7 B9 g. f( d% |  A唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   " p& k; P. ~" Y6 _! P/ }
唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾$ S1 V) f! V; m5 f$ E- m7 ?

2 Q; {5 ]7 e/ m2 N- t0 e$ Ihttp://www.mymonthlycycles.com/
; o7 I; ^5 O2 s0 }4 r  W3 M
這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
  h4 B% t: J* z' U) z4 B
) B5 U+ a' k5 D# k% q: p4 w5 ~, M我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
( K( ^: @* E7 a4 O
, m, l; I/ b( f- o& J+ t4 k( q
我也喜歡用高潔絲,棉柔的。